Vi har haft problem med vår mail - Om du mailat kundtjänst och ej fått svar, eller lagt en beställning och ej fått kvitto är du välkommen att ringa oss på 0770 77 01 03. Vi beklagar det inträffade.

Uppsala

Vi har även vår egen köks- och förvaringsserie JKE Nordic Kitchen Design, samt ett noga utvalt sortiment av hushållsmaskiner. Välkommen in till oss i butiken i Uppsala för att prata med våra experter och titta på våra olika produkter och modeller!

 

Välj butik

Öppet idag: 10.00 - 15.00

Avvikande öppettider

  • Nationaldagen (6/6) Stängt
  • Måndag - Fredag 10.00 - 18.00
  • Lördag 10.00 - 15.00
  • Söndag Stängt

Avvikande öppettider

  • Nationaldagen (6/6) Stängt

Kontakta oss

Behöver du rådgivning gällande våra vitvaror, kök, förvaring eller någon annan produkt? Eller har du en fråga bara våra experter kan svara på? Tveka då inte att använda formuläret. Våra experter kontaktar dig snarast möjligt.

Boka
  • Tack för att du har valt att kontakta oss, vi kommer inom kort att återkomma till dig!

Läs mer

På Electrolux Home hittar du ett brett sortiment av vitvaror. Oavsett om du är på jakt efter en ny tvättmaskin, diskmaskin, mikrovågsugn eller kanske ett kylskåp har vi något för dig! Vi har även vår egen köks- och förvaringsserie JKE Nordic Kitchen Design, samt ett noga utvalt sortiment av hushållsmaskiner. Gör din egen juice med en råsaftcentrifug, upptäck de

oändliga möjligheterna med en hushållsassistent, mixa ihop en hälsosam smoothie i en blender eller unna dig en kopp riktigt gott kaffe gjord i en kaffemaskin som slår det mesta! Välkommen in till oss i butiken i Uppsala för att prata med våra experter och titta på våra olika produkter och modeller!

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...