Uddevalla

Butiken har upphört, vi hänvisar till vår butik i Askim, Göteborg.

Välj butik

Aktuellt just nu

Kontakta oss

Behöver du rådgivning gällande våra vitvaror, kök, förvaring eller någon annan produkt? Eller har du en fråga bara våra experter kan svara på? Tveka då inte att använda formuläret. Våra experter kontaktar dig snarast möjligt.

Boka
  • Tack för att du har valt att kontakta oss, vi kommer inom kort att återkomma till dig!

Läs mer

Uppfyll dina köksdrömmar med ett kök från Electrolux Home

Hitta dina drömmars kök hos Electrolux Home i Uddevalla. Här jobbar vi enbart med vår egen köksserie JKE Nordic Kitchen Design för att leverera kompletta kök och välintegrerade vitvaror i högsta kvalité. Välj mellan olika stilar och tillbehör och skapa det kök du så länge har drömt om. För dig som väljer ett kök från JKE Nordic Kitchen Design innebär det att du får ett kök som tillverkats på ett miljövänligt och energieffektivt sätt och som inte haft någon större miljöpåverkan. Välkommen på ett besök i vår köksbutik i Uddevalla.

Hushållsprodukter och kök i Uddevalla

Att hitta rätt kök kan ibland vara en utmaning. Det finns många olika köksstilar och detaljer som ska kännas rätt. Gör ett besök i Electrolux Homes köksbutik i Uddevalla och få hjälp av våra köksexperter att skräddarsy ett kök i din smak och för att pricka rätt i detaljer och tillbehör. Hos oss möts du av erfarna köksspecialister som hjälper dig att inte bara hitta inspiration men även planera, budgetera och ger råd för en optimal lösning för ditt hem. Boka in en gratis köksrådgivning redan idag! Förutom kök kan du i vår butik i Uddevalla även hitta högkvalitativa vitvaror och andra hushållsmaskiner från varumärken som Electrolux och AEG.

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...