Stockholm/Götgatan

Öppet idag: 10.00 - 19.00

08-355298

Götgatan 58

Stockholm/Götgatan - Kök, hushållsprodukter och vitvaror hos Electrolux Home

 

Letar du efter en köksbutik i Stockholm? Electrolux Home på Götgatan i Stockholm erbjuder kompletta lösningar för kök, förvaringslösningar för hemmet, vitvaror från flera varumärken och andra hushållsprodukter. Varmt välkommen in till oss i butiken på Söder i Stockholm! Inför ditt besök vill vi passa på att informera om att vår butik är kontantfri.

Öppet idag: 10.00 - 19.00

Avvikande öppettider

 • Öppet m. rörigt pga renovering, köksutställningen är ej öppen. (26/9) 12.00-16.00

Öppettider

 • Måndag - Fredag 10.00 - 19.00
 • Lördag 11.00 - 17.00
 • Söndag 12.00 - 16.00

RENOVERING AV BUTIK
(27 september-7 oktober)

 • Måndag - Fredag STÄNGT för Renovering
 • Lördag STÄNGT för Renovering
 • Söndag STÄNGT för Renovering
 • Lunchstängt STÄNGT för Renovering

Avvikande öppettider

 • Öppet m. rörigt pga renovering, köksutställningen är ej öppen. (26/9) 12.00-16.00

Kontakta oss

Behöver du rådgivning gällande våra vitvaror, kök, förvaring eller någon annan produkt? Eller har du en fråga bara våra experter kan svara på? Tveka då inte att använda formuläret. Våra experter kontaktar dig snarast möjligt.

Boka
 • Tack för att du har valt att kontakta oss, vi kommer inom kort att återkomma till dig!

Läs mer

Vi som jobbar här

Aktuellt just nu

Galleri

Din köksbutik på Götgatan i Stockholm!

På Götgatan i Stockholm hittar du vår köksbutik som inför renovering hjälper dig med kompletta lösningar för hemmets hjärta - köket! I vår köksserie Sentens finns flera kök i olika stilar. Så att du kan hitta ett kök i din smak! Vi erbjuder även flera produkter för hushållet som energieffektiva vitvaror, hushållsmaskiner som assisterar dig i matlagningen samt dammsugare, luftrenare och mycket mer.

Planera nytt kök gratis i butik eller via video

Tillsammans med våra experter i köksbutiken på Götgatan i Stockholm kommer du igång med planeringen av ditt drömkök. Låt oss agera bollplank för dina köksplaner och vi kan tillsammans hitta rätt lösning för ditt kök! Du vet väl om att du kan boka en gratis köksplanering i vår köksbutik i Stockholm eller via video?

Så gör du för att boka en gratis köksrådgivning:

 1. Fyll i formuläret på den här sidan.
 2. Skicka in din bokningsförfrågan med din kontaktuppgifter.
 3. Våra experter kontaktar dig så snart de mottagit ditt meddelande.

Vilka varumärken erbjuder vi i vår Stockholms-butik?

I butikens sortiment finner du vitvaror, hushållsmaskiner, dammsugare och andra produkter från varumärken som Electrolux, AEG och Smeg. Vi har noga valt ut produkter från varumärkena med senaste tekniken och funktioner som ska hjälpa dig i köket. Oavsett om du vill skapa en riktigt god smoothie, laga en krispig helstekt kyckling eller bara vill att matvarorna ska hålla sig fräscha längre. Även våra dammsugare, luftrenare, och tvättmaskiner är utrustade med finesser som hjälper dig med hushållssysslorna. Gör ett besök i vår köksbutik på Götgatan i Stockholm och hitta produkterna för ditt hem.

Reservera online och hämta varan i vår butik i Stockholm!

Nu gör vi det ännu smidigare för dig att handla hos oss! Hitta dina produkter i lugn och ro här i vår webbshop och välj mellan att få det hemskickat eller att hämta ut varan i vår butik på Götgatan i Stockholm. Kontrollera att produkten finns i lager i butiken och klicka sedan på Hämta i butik för att reservera varan. Därefter är det bara att besöka butiken och hämta produkten. Smidigt va! Välkommen in till oss!