Sala

Öppet idag: 10.00 - 18.00

0224-100 88

Fridhemsgatan 35

Sala - Kök, dammsugare, hushållsmaskiner och vitvaror hos Electrolux Home

Hos Electrolux Home i Sala finner du ett brett sortiment av kök, dammsugare, hushållsmaskiner och vitvaror. Vi har även vårt eget kök- och förvaringsmärke Sentens. Välkommen in till oss i butiken för att spana in våra produkter och få möjlighet till hjälp av våra experter.

Öppet idag: 10.00 - 18.00

Öppettider

  • Måndag - Fredag 10.00 - 18.00
  • Lördag 10.00 - 14.00
  • Söndag Stängt

Kontakta oss

Behöver du rådgivning gällande våra vitvaror, kök, förvaring eller någon annan produkt? Eller har du en fråga bara våra experter kan svara på? Tveka då inte att använda formuläret. Våra experter kontaktar dig snarast möjligt.

Boka
  • Tack för att du har valt att kontakta oss, vi kommer inom kort att återkomma till dig!

Läs mer

Aktuellt just nu

Galleri

Vitvaror, hushållsmaskiner och kök i Sala

I vår Electrolux Home-butik på Fridhemsgatan 35 i Sala har vi ett brett sortiment av hushållsmaskiner, dammsugare och vitvaror. Oavsett om du är på jakt efter en ny köksassistent, tvättmaskin, mikrovågsugn eller ett nytt kylskåp har vi något för dig och ditt hem. Visste du att Electrolux Home också har sitt egna köksmärke Sentens? I vår butik i Sala ger vi dig gärna tips och råd om hur du kan skapa ditt drömkök med Sentens. Välkommen in till oss i Electrolux Home-butiken i Sala för att spana in vårt utbud!

Gratis köksplanering i vår butik i Sala eller via video

För dig som vill uppdatera ditt kök erbjuder vi gratis köksplanering. Våra erfarna köksplanerare hjälper dig att hitta ett perfekt kök helt i din stil. Vi erbjuder köksplanering i vår butik i Sala samt via video. Oavsett om du önskar gratis köksplanering digitalt eller i vår butik så hjälper vi dig under rådgivningen att se över dina möjligheter och att rita upp ditt kök helt kostnadsfritt. Fyll i formuläret för att boka in en gratis köksplanering med våra experter.