Piteå

Öppet idag: Stängt

0911-120 20

Fläktgatan 12a

Brett sortiment av kök, dammsugare, hushållsmaskiner och vitvaror hos Electrolux Home i Piteå

Vi har även vårt eget kök- och förvaringsmärke Sentens, samt ett brett sortiment av noggrant utvalda hushållsapparater. Välkommen in till oss i butiken!

Öppet idag: Stängt

Öppettider

  • Måndag - Fredag 10.00 - 18.00
  • Lördag 10.00 - 15.00
  • Söndag Stängt

Kontakta oss

Behöver du rådgivning gällande våra vitvaror, kök, förvaring eller någon annan produkt? Eller har du en fråga bara våra experter kan svara på? Tveka då inte att använda formuläret. Våra experter kontaktar dig snarast möjligt.

Boka
  • Tack för att du har valt att kontakta oss, vi kommer inom kort att återkomma till dig!

Läs mer

Aktuellt just nu

På Fläktgatan 10 i Piteå hittar du vår Electrolux Home-butik med ett brett sortiment av allt inom vitvaror. Oavsett om du letar efter en ny tvättmaskin, mikrovågsugn, diskmaskin, kylskåp eller ett nytt komplett kök så har vi någonting för dig. Här hittar du även vår egen köks- och förvaringsserie Sentens. Självklart har vi även ett noga utvalt

sortiment av hushållsmaskiner - upptäck de oändliga möjligheterna med en egen hushållsassistent, mixa ihop en hälsosam smoothie i en blender eller unna dig en kopp rykande färskt kaffe gjord i en kaffemaskin av rang. Välkommen in till oss i Electrolux Home-butiken i Piteå för att prata med våra experter!