Emmaboda

Butiken har upphört. Vi hänvisar till vår butik i Kalmar

Välj butik

Öppet idag: Permanent Stängt

  • Måndag - Söndag Permanent Stängt

Ditt drömkök i Emmaboda

På Electrolux Home i Emmaboda är vi passionerade över att hjälpa dig som kund att hitta rätt kök. Därför har vi på Electrolux Home vårt egna köksmärke, Sentens, som är svenska och Svanenmärkta kvalitétskök med hela 25 års garanti. Köken finns dessutom i alla möjliga stilar, färger, modeller och kombinationer för att passa alla hem och individers behov.

För att du ska kunna känna dig trygg att skapa dina drömmars kök erbjuder vi gratis köksplanering med våra kompetenta köksspecialister. Våra specialister hjälper dig att hitta rätt kök för ditt behov och önskningar. Vi hjälper dig hela vägen, från idé till montering. Om du bor inom fem mil från vår köksbutik i Emmaboda finns dessutom möjlighet till hembesök.

Stort utbud av kökstillbehör

Förutom kök så erbjuder köksbutiken i Emmaboda ett varierat utbud av vitvaror, kökstillbehör, förvaring och även dammsugare. Med andra ord kan du hitta nästan allt till ditt kök och hem på ett och samma ställe. Utöver kök erbjuder vi bland annat:

  • Smoothieblenders
  • Kaffemaskiner
  • Strykjärn och handsteamers
  • Tvättmaskiner
  • Luftrenare

Och mycket, mycket mer. Välkommen in till vår butik i Emmaboda för att skapa ditt drömkök eller för att komplettera med vitvaror eller hushållsmaskiner till hemmet! Våra experter står redo i butiken för att hjälpa dig att hitta exakt vad just du behöver.

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...