Borås

Öppet idag: 10.00 - 18.00

033-127180

Källbäcksrydsgatan 2

Borås - Kök, vitvaror och hushållsmaskiner hos Electrolux Home

Hos oss på Electrolux Home i Borås får du hjälp med kök- och förvaringslösningar för hemmet. Vi erbjuder även ett brett sortiment av vitvaror, dammsugare och hushållsmaskiner med smarta funktioner. Så gör ett besök i vår köksbutik i Borås och låt våra experter guida dig. Välkommen in till oss!

Öppet idag: 10.00 - 18.00

Öppettider

  • Måndag - Fredag 10.00 - 18.00
  • Lördag 10.00 - 14.00
  • Söndag Stängt

Kontakta oss

Behöver du rådgivning gällande våra vitvaror, kök, förvaring eller någon annan produkt? Eller har du en fråga bara våra experter kan svara på? Tveka då inte att använda formuläret. Våra experter kontaktar dig snarast möjligt.

Boka
  • Tack för att du har valt att kontakta oss, vi kommer inom kort att återkomma till dig!

Läs mer

Aktuellt just nu

Din köksbutik i Borås!

Gör ett besök i Electrolux Homes köksbutik i Borås för en hjälpande hand inför och under köksrenovering. Vi erbjuder kompletta lösningar för hemmets hjärta! I vår köksserie JKE Nordic Kitchen Design finns flera kök i olika stilar. Så att du kan hitta ett kök helt i din smak! Vi erbjuder även flera produkter för köket som hjälper dig lyckas med matlagningen och förvaring som håller maten fräsch. Från energieffektiva vitvaror till smidiga hushållsmaskiner som assisterar dig i matlagningen.

Hjälp med köksplanering? Få gratis rådgivning i butik eller via video!

Kom igång med planeringen av ditt drömkök tillsammans med våra experter! I köksbutiken i Borås får du hjälp av våra specialister som agerar bollplank med dina köksplaner. Tillsammans kan vi hitta rätt lösning för ditt hem! Du vet väl om att du kan få en gratis köksplanering hos oss på Electrolux Home i Borås? Du väljer om du önskar få rådgivning i vår butik eller via video!

Så bokar du gratis köksrådgivning hos Electrolux Home:

  1. Fyll i formuläret på den här sidan.
  2. Skicka in din bokningsförfrågan med din kontaktuppgifter.
  3. Våra experter från vår köksbutik i Borås kontaktar dig så snart de mottagit ditt meddelande.

Inte bara en köksbutik!

I Electrolux Home butiken i Borås har vi även ett brett sortiment av vitvaror, hushållsmaskiner, dammsugare och andra produkter från varumärken som Electrolux, AEG och Smeg. Vi har noga valt ut produkter från varumärkena med senaste tekniken och funktioner som ska hjälpa dig i köket. Oavsett om du vill skapa en riktigt god smoothie, laga en krispig helstekt kyckling eller bara vill att matvarorna ska hålla sig fräscha längre. Även våra dammsugare, luftrenare, och tvättmaskiner är utrustade med finesser som hjälper dig med hushållssysslorna. Gör ett besök i Electrolux Homes butik i Borås och hitta produkterna för ditt hem.

Reservera online och hämta varan i Borås-butiken

Nu blir det ännu smidigare att handla hos oss! Hitta dina produkter i lugn och ro i vår webbshop och välj mellan att få det hemskickat eller att hämta ut varan i butiken i Borås. Vill du hämta varan i vår Borås-butik kontrollerar du först att produkten finns i lager i butik och klickar sedan på Hämta i butik för att reservera varan. Därefter är det bara att besöka butiken på Källbäcksrydsgatan 2 i Borås och hämta produkten! Välkommen in till oss!