Frysbox

Frysbox – När du behöver extra frysutrymme. På Electrolux Home är vi stolta över vårt stora utbud av vitvaror och vi har en uppsjö av varianter när det kommer till kylar och frysar - allt för att kunna möta just dina önskemål. Är du i behov av extra frysutrymme så har vi många olika modeller och storlekar på våra frysboxar. Kom gärna förbi någon av våra butiker så att vår kunniga personal kan hjälpa dig på vägen.

0 produkter

Rensa filter

0 produkter

Bredd

EUs nya energiklass

I Lager

Visar 0 - 0 av 0
  • Välj din närmsta butik för kontaktuppgifter

Små, stora och energisnåla frysboxar

Vi har frysboxar för alla behov: Små kompakta frysboxar för dig som bara behöver lite extra plats nu och då, eller stora frysboxar som passar utmärkt vid till exempel jaktsäsong. Vi har även energisnåla och Green Range-märkta frysboxar.

Energiklasser för frysboxar

Din frysbox står påslagen och drar el dygnet runt, året om. Hos oss hittar du enbart frysboxar som klassas inom de tre bästa energiklasserna enligt den obligatoriska miljömärkningen inom EU. Allt för att du ska få en så miljövänlig och effektiv frysbox som möjligt. Läs mer under varje enskild frysbox för att se produktens effekt och vilken av energiklasserna ditt val klassas som - våra produkter har upp till energiklass A. Mer om energiklasserna hittar du hos Energimyndigheten.

Frys i förrådet eller garaget

En av de absolut smidigaste egenskaperna med en frysbox är att du kan ställa den lite överallt. Varför inte ha en frys i förrådet eller en frys i garaget? Det är perfekt när du har frysvaror som du inte behöver komma åt lika ofta. Kanske har du infrusna bär från sommarsäsongen som behöver förvaras. Eller så har du andra påfyllnadsvaror som du enkelt vill kunna gå och hämta.

Spara tid med en självavfrostande frysbox

Det är få av oss som gillar att avfrosta frysboxen. Som tur är, har vi många frysboxar i vårt sortiment med LowFrost funktion. Det betyder att du kan lägga mer tid på att njuta av livets goda. Med en LowFrost frysbox blir antalet gånger du behöver avfrosta minimalt. Det är med andra ord en mycket smidig finess för dig som vill ha en så underhållsfri frysbox som möjligt.