800x440-tysta-dammsugare.jpeg

6 tysta dammsugare i olika modeller

Är du en av många som tycker att städning är lite avslappnande, nästan som meditaion? Öka lugnet under städningen ytterligare genom att sänka volymen på dammsugningen. En tyst dammsugare kan verkligen göra tricket för behagligare städning. 

I Electrolux Homes utbud hittar du dammsugare med ljudvolym som varierar mellan 57 dB till 82 dB. För att jämföra kan du tänka dig att 20 dB motsvarar ljudet av prasslande löv, 50 dB ljudet av lätt regn, 60 dB ett normalt samtal och 90 dB ett ordentligt åskväder.

I denna guide hittar du ett urval av våra tystaste dammsugare i olika utföranden, från batteridrivna skaftdammsugare till tysta allergivänliga dammsugare.

Tysta dammsugare under 70 dB

Varför spara det bästa till sist? Här är våra mest tysta dammsugare med ljudvolymer på så lågt som 57 dB. Perfekt för städning när någon i hushållet sover, vill titta på TV eller för en snabb dammsugning sent på kvällen utan att störa grannarna.

Pure D8.2 (57 dB) - Tystaste dammsugaren i Sverige

Du har inte upplevt tyst städning innan du har testat en dammsugare med PureSound-system. Tack vare sin innovativa motor, täta system och specialdesignade munstycke blir dammsugningen med Pure D8.2 tyst på alla underlag*. Den avancerade SmartMode-tekniken känner av golvtypen och justerar automatiskt sugeffekten för att glida från golv till matta med optimalt resultat. Med Pure D8.2 kan du dammsuga när det passar dig utan att störa andra runt omkring dig, vare sig det är en sovande bebis eller känsliga grannar.

Pure D8.2 är lika snygg som den är tyst. Du hittar den i tre olika utföranden, rött, svart och vitt. Välj den färg som passar din smak bäst.

✓ Ljudvolym på enbart 57 dB
✓ Automatisk effektreglering mellan golv och matta
✓ Upp till 75% återvunnet material
✓ Vinnare av iF Design Award 2020

*Mäter 57 dB(A) på matta och 70 dB(A) på hårda golv i enlighet med Commission Regulation (EU) No 666/2013 8 July 2013 & IEC 60704

PD82-dammsugare.png

 

PURE D9 Green (67 dB) - Ett miljövänligt alternativ

Städa tyst och effektivt med gott samvete. PURE D9 Green är en dammsugare som slår ett slag för hållbarare dammsugning. Hur? Denna tysta dammsugare är nämligen gjord av 70 % återvunnen plast, vilket gör den till vårt mest hållbara erbjudande. Nämnde vi att förpackningen även är gjord av 100 % återvunnet material? Det är sant!

Denna hållbara och tysta dammsugare kompromissar inte om prestandan. PURE D9 Green har optimerad luftflödesteknik som ger enastående rengöringsprestanda under hela städningen. I kombination med FlowMotion-munstycket kan du tyst och enkelt manövrera dammsugaren. Även denna dammsugare har en generös räckvidd på 9 m så att du kan nå hemmets alla hörn smidigt och enkelt.

✓ Ljudvolym på 67 dB
✓ Rekommenderad av Asthma Allergy Nordic
✓ 70 % återvunnet material

PD91-GREEN-NAA-700x700.png

PURE D9 Soft Sand (69 dB) - Dammsugare med allt-i-ett

Söker du en allt-i-ett dammsugare som fortfarande håller en låg ljudnivå? Då kan Pure D9 Soft Sand vara en perfekt matchning för ditt hem. Denna dammsugare är utrustad med Aeropro ™ 3-i-1 som gör att du alltid är väl förberedd för olika typer av dammsugning. Växla enkelt mellan en borste, ett fogmunstycke eller ett möbelmunstycke för att smidigt nå annars svåråtkomliga hörn och gömmor.

Likt ovan nämnda Pure D9 Green har även denna tysta dammsugare optimerad luftflödesteknik som ger enastående rengöringsprestanda under hela städningen. Tack vare intelligent Auto Mode-teknik känner dammsugaren av golvtyp och justerar sugeffekten automatiskt. Pure D9 har även ett förseglat filtreringssystem som ser till att fånga upp 99,9 % av mikrodammet.

✓ Ljudvolym på 69 dB
✓ Aeropro™ 3-i-1-munstycke
✓ Rekommenderad av Asthma Allergy Nordic
✓ Effektivt FlowMotion ™-munstycke

PD91-8SSM-NAA-700x700.png

Tysta skaftdammsugare

De mest tysta skaftdammsugare tenderar att ha en något högre ljudvolym än marknadens tysta dammsugare i ett traditionellt utförande. Electrolux Homes utbud av skaftdammsugare varierar i ljudvolym mellan 75 dB till 82 dB. Här har vi samlat de tystaste av dem alla.

PQ91-40GG (75 dB) - Tyst dammsugare i kompakt format

Bor du i ett mindre hus med trappor eller lägenhet? Då är skaftdammsugare ett smidigt alternativ för dig. Slipp alla tänkbara begränsningar med denna kraftfulla 2-i-1-dammsugaren utformad för att göra din städning enklare. Med PQ91-40GG kan du dammsuga non-stop i upp till 50 minuter (lägsta effektläge). Koppla från handenheten för att komma åt de minsta tänkbara utrymme eller snabbstäda bilen efter en utflykt. Tack vare handenhetens konstruktion minskas ljudet i största möjliga mån, med en kombination av ett jämnt luftflöde och tyst utblås.

✓ Ljudvolym på 75 dB
✓ 2-i-1-dammsugare
✓ Upp till 50 minuters körtid
✓ Vinnare av iF Design Award 2020

PQ91-40GG-DA-4-700x700.png

PQ91-ANIMS (76 dB) - Upp till 55 minuters oavbruten städning

Klättrar vi upp 1 decibel i ljudvolym hittar du ett syskon till föregående modell. Även PQ91-ANIMS är en tyst dammsugare i ett smidigt format med ett 2-i-1 utförande för att göra din städning enklare. Upplev full prestanda under hela städningen, även när dammbehållaren fylls på*. Med denna skaftdammsugare kan du förvänta dig upp till 55 minuters städning (lägsta effektläge), perfekt för det mindre hemmet eller dig som gillar att småstäda lite då och då.

✓ Ljudvolym på 76 dB
✓ 2-i-1-dammsugare
✓ Upp till 55 minuters körtid
✓ Vinnare av iF Design Award 2020

*Uppmätt med dammbehållaren fylld med DMT-damm (standard testdamm), enligt IEC 5.1, 5.7 och 5.9 vid maximal effekt

PQ91-ANIMA-DA-4-700x700.png

Skriv ut

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...