nyhet-sakftdamm-EP81HB25SH-800x440-komp.jpg

5 fördelar med sladdlösa dammsugare

Idag finns det ett brett utbud av olika sladdlösa dammsugare, alltifrån skaftdammsugare, med och utan avtagbar handenhet till robotdammsugare. Faktum är att oavsett hur ditt hem ser ut så passar en sladdlös dammsugare med största sannolikhet in även i ditt hem. I denna guide har vi samlat 5 oundvikliga fördelar med sladdlösa dammsugare och vilka behov de fyller i hemmet.

1. De är sladdlösa (såklart)

Glöm trassel med sladdar som fastnar i möbler och inte räcker mellan rummen. Den största (och mest uppenbara) fördelen med sladdlösa dammsugare är just att de är sladdlösa. Upplev den enorma friheten i att obehindrat städa mellan olika rum utan att oroa dig över att sladden inte ska räcka eller vilket eluttag som passar bäst. Med en skaftdammsugare, såsom Electrolux Pure Q9, kan du städa fritt i upp till 55 minuter på en laddning.

2. De tar lite plats

Du är klar med städningen och ska lägga in dammsugaren i städskåpet, men har skåpet blivit lite trängre sedan sist? Något åker ut och dammsugarslangen vill inte riktigt får plats. Känner du igen dig? Traditionella dammsugare har sina fördelar, men att sladdlösa dammsugare tar mindre plats skojar man inte bort. Flera av våra skaftdammsugare monterar du enkelt på väggen i det rum där den passar bäst. Robotdammsugare som Electrolux Pure i9.2 kan till och med bo under soffan eller sängen. Perfekt för compact living.

PQ91-40GG-DA-3-700x700.png

3. De har snygg design

Sladdlösa dammsugare kan antingen hängas upp på väggen eller ha en laddstation på golvet och blir därför ofta en del av inredningen i hemmet för många. Electrolux har lagt lite extra fokus på design när det kommer till dammsugare, vilket har belönats med flera designpris. Om du är på jakt efter en lite extra snygg skaftdammsugare är stilrena Electrolux Pure Q9 i granitgrå och metall något vi kan rekommendera.

4. De är smidiga i trappor

Om du bor i en tvåplansvilla så vet du hur krångligt det kan vara att dammsuga trappor. Här blir det svårt för både traditionella dammsugare och robotdammsugare att ta sig fram, men inte för skaftdammsugare. Med en skaftdammsugare som Electrolux Well Q7 med petpro-munstycke tar du effektivt bort eventuellt djurhår, damm och annan smuts från din trappa och kommer åt alla hörn. Tack vare sin generösa batteritid kan du städa i din egen takt i lugn och ro.

 

5. De är multifunktionella

Vem gillar inte 2-i-1 lösningar? Electrolux har flera skaftdammsugare med inbyggd handdammsugare för att underlätta städningen. Med en modell som Electrolux 600 ES62P25WET kan du enkelt komma åt varje vrå i både möbler och bilen för att maximera städningen och användningen av din sladdlösa dammsugare. Med det nya munstycket PowerPro Mop kan du använda dammsugaren för att enkelt torka upp spill eller torka av hela golvet

PSEEBP22BIA00004.png

Sladdlösa dammsugare hos Electrolux Home

Börjar du bli intresserad av att investera i en sladdlös dammsugare? Ta en närmare titt på några av våra mest prisade och populära modeller av sladdlösa dammsugare!

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...