Fotograf: Madeleine Landley

Hemma hos Landley

Madeleine Landley driver en av Sveriges största matbloggar, Landleys kök. Där delar hon bland annat recept, recensioner av kokböcker och dryckestips. Under slutet av 2017 bestämde hon sig för att riva ut sitt kök och bygga nytt. Här ser ni resultatet av hennes JKE-kök.

Madeleine Landley besökte oss på Klarabergsgatan i Stockholm. Med hjälp av en av våra köksinredare började de rita på hennes nya kök. Resultatet blev ett modernt och ljust citykök. Kika själv nedan för att se förvandlingen!

Köket innan renoveringen

Madeleines gamla kök var ett enkelt vitt kök med ett par år på nacken. Hon kände att det var dags för en förändring med något nytt och bättre. 

Bild på Landleys gamla kök, ett enkelt vitt kök som behövde ett ansiktslyft.

Köksplanering hos oss på Electrolux Home

Tillsammans med våra köksinredare började planeringen av det nya köket. De såg över Madeleines behov och önskemål, gick igenom kökssortimentet och började visualisera det nya i vår köksplanerare. Läs mer om vår köksplanering - en gratis tjänst hos oss.

Hos oss på Electrolux Home fick Madeleine hjälp med allt vad gäller det nya köket. Här jämför hon olika bänkskivor.Tillsammans med kölksinredare ritade de upp hennes kök i ett visualiseringsprogram. Bilden visar skärmen på väggen där man ser ritningen i programmet.Vår köksinredare sitter vid en dator och ritar köket i programmet.Madeleine Landley utforskar Sentens utbud med kök och kökstillbehör i butiken.

Köksrenovering - ut med det gamla

Ut med det gamla och in med det nya. När du köper ett kök från Electrolux Home kan du använda dig av vår installationsservice för hjälp med din köksrenovering. Vi kan hjälpa till med att ta ned av det gamla och montera ditt nya kök. 

Här är det gamla köket nedmonterar och redo att ta formen av ett nytt kök.Köksrenovering igång hos Madeleine Landley.

Resultatet - Landleys moderna JKE-kök 

Ett ljust och modernt citykök i ask har flyttat in hos Madeleine med värmande färginslag. En stor förändring mot det tidigare köket!

Besök gärna Landleys kök för att se fler bilder på det nya köket – och för att inspireras av allt gott som lagas där. Du kan också följa @MadLandley på Instagram.

Det nya köket hos Madeleine Landley blev ett modernt citykök från Sentens med den ljusa luckan City Ask. Matplats hos Madeleine Landley med mörk skiva mot en petrolblå vägg. Med Sentens kan du ha smart lådinredning, här på bilden med praktiska kryddfack som håller det organiserat.

Madeleine Landleys kök - Inköpslista

Vill du veta mer om det nya köket? Här har vi samlat en liten "inköpslista" med köksluckor och kökstillbehör!

  • Köksluckor: JKE, City Ask
  • Bänkskiva: Laminat Mörk Alm
  • Stänkskydd: Laminat Mörk Alm
  • Vask: Underlimmad från Intra
  • Beslag: På lådor, Fond rostfri. Luckor har push-to-open
  • Övrigt: Inredning i lådor och knivhållare är i ask
  • Vitvaror: AEG

Vill du ha mer köksinspiration? Här ser du våra kök!

Fotograf: Madeleine Landley

Skriv ut