aarke_800x440_bastitest-2020.png

Bäst i test kolsyremaskin!

Vinnaren av Smartos test - den stilrena och kraftfulla Aarke Carbonator som utnämns till bästa kolsyremaskin 2018.

Få gott bubbelvatten och slå ett slag för miljön med en kolsyremaskin. Idag finns det många olika märken och varianter så det kan vara svårt att välja. Smarto.se har testat flera olika där Aarke Carbonator fick bäst i test och utnämndes till Årets Kolsyremaskin 2018. Du hittar den i våra butiker!

Toppvalet av bästa kolsyremaskin 2018!

"Lyxig, smäcker och robust är tre adjektiv som beskriver Aarke Carbonator väl. Och då har vi bara kommit till dess design. Att kolsyremaskinen dessutom ger pärlande friskt bubbelvatten gång efter gång, är enkel att använda och har ett unikt säkerhetssystem gör att den onekligen förtjänat sin titel som bästa kolsyremaskin i vår guide."

Aarke Carbonator – För den stilmedvetna med höga krav

"Minimalismen är större än någonsin. Apparater ska vara eleganta, välfungerande och hållbara. Allt detta är vår kolsyremaskin bäst i test – Aarke Carbonator. Den är gjord i rostfritt stål och har en oerhört lyxig känsla med sin slimmade men robusta design. Är du en av alla som avnjuter bubbelvatten på en regelbunden basis och således vill ha maskinen framme så är denna iögonfallande och välfungerande kolsyremaskin valet för dig."

Aarke betyder vardag på sydsamiska och denna maskin kan förgylla dina vardagar med pärlande fräscht bubbelvatten och marknadsledande design.

Fördelar:

  • Elegant och genomtänkt design
  • Lätt och smidig
  • Smart lösning med spaken
  • Hållbar och robust

Nackdelar:

  • Sodastreams flaskor kan användas men käns något tröga att skruva in. Aarkes egna flaskor är således det säkraste valet.

 

Smarto.se har skannat marknaden och ställt följande krav på kolsyremaskinerna där Aarke Carbonator presterat i topp och fått utmärkelsen bäst i test.

  • Förmågan att skapa många små bubblor som stannar kvar i vattnet och som ger en syrlig smak, ett ”bett”.
  • Användarvänlighet. Maskinen ska vara enkel att montera och använda. Att byta gascylinder, montera flaskan och rengöra maskinen ska kunna ske utan större ansträngning.
  • Eftersom att en köksapparat ofta är en del av kökets helhet så har snygg och smart design varit viktigt vid valet av bästa kolsyremaskin.
  • Att kolsyremaskinen är hållbar och stadig. Det ska kännas att det är en kvalitetsmaskin som håller länge trots att den används ofta.
  • Användarnöjdhet. Att kunder vittnar om att maskinen fungerar som den ska ger en direkt inblick i hur maskinen fungerar under längre tid.

 

kolsyremaskiner test

 

Vill du också ha bäst i test vinnaren?

Kolsyremaskinen Aarke Carbonator säljs i butik. Se alla våra butiker här!

Skriv ut

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...