Soehnle – Hushållsvågen med 150 års erfarenhet

Soehnle tog den tyska marknaden med storm när de lanserades för över 150 år sedan. Sedan dess har varumärket legat i framkant världen runt med sina köksvågar och har fortsatt överraskat med sina tekniska uppfinningar år efter år.

För 30 år sedan lanserades den första digitala köksvågen av Soehnle. Mottot “life in balance” genomsyrar alla produkter som tillverkas, med målet att konstant leverera produkter i förstklassig teknik och kvalitet.

Tre smarta funktioner med Soehnles köksvåg

Hos Electrolux Home finns Soehnles hushållsvåg Vit Genio tillgänglig. Den lilla men funktionella vågen finns till som en tillförlitlig hjälpreda när man vill skapa magi i köket.

  1. Hopvikbar – den hopvikbara hushållsvågen från Soehnle tar inte upp någon onödig plats i köket. Vik ihop den och förvara den tillsammans med andra köksredskap. Ett magnetlås ser till att vågen håller sig hopvikt hela tiden.
  2. Energisparande – funktion är a och o hos Soehnle, och denna köksvåg är inget undantag. Den är energisparande tack vare automatisk avstängning när den inte används.
  3. Lättrengörlig – tack vare glasytan på vågen är den lättrengörlig. Vad mer kan man önska sig?

Tara funktion – underlättar vid bakning och matlagning

Soehnle produkter innehåller utan tvekan många funktioner som underlättar i köket. En av alla dessa är tara-funktionen som hjälper dig väga behållaren som ska omsluta maten och nollställer vikten på behållaren innan man väger maten. Detta går också att göra manuellt men visst är det väl härligare när vågen själv reder ut det åt en? Mindre matte och mer tid för matlagning och bak.

  • Välj din närmsta butik för kontaktuppgifter

Produkter

Totalt 0 produkter från Soehnle

Kategori

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...