Aktuella erbjudanden

Vinterns kampanj på stekpannor

upp till 50% rabatt

Passa på att investera i en eller flera nya stekpannor med vår fantastiska kampanj på stekpannor. Erbjudandet gäller fram till 24:e december 2023.

Läs mer

Pizzaugn på köpet!

värde 3.499 kr

Just nu får du en pizzaugn på köpet vid köp av valfri luftvärmepump från Wilfa. Erbjudandet gäller fram till 24:e december 2023.

Läs mer

Glasstillsats på köpet

värde 1.299 kr

Just nu får du en glasstillsats på köpet vid köp av en Ankarsrum köksmaskin. Erbjudandet gäller fram till 24:e december 2023.

Läs mer

Bläddra igenom våra aktuella erbjudanden

Klicka här för att komma till vårt DR-blad

Läs mer

Latte macchiatoglas, kaffe & syrup på köpet

värde 500 kr

Just nu 1000 kr rabatt på J8 kaffemaskin från Jura samt 1 paket med kaffe, ett set med Latte Macchiatoglas och god syrup på köpet! Erbjudandet gäller fram till 7:e januari 2024.

Läs mer

Aktuella erbjudanden

Passa på att ta del av våra aktuella erbjudanden

ERBJUDANDE
  • 849:- 649:-
    Se prishistorik
ERBJUDANDE
  • 1 090:- 890:-
    Se prishistorik
ERBJUDANDE
  • 490:- 390:-
    Se prishistorik
Visa fler Visar 1 - 3 av 3

Aktuella erbjudanden som passar dig

Här har du chansen att göra bra klipp! Kika igenom vårt senaste reklamblad eller leta bland alla produkter med aktuella erbjudanden för att hitta ett klipp som passar dig. Varför inte unna dig en råsaftcentrifughushållsassistent eller induktionshäll? Ibland har vi även större erbjudanden, som kökskampanj eller bra paketpris för kyl och frys.

Missa inte våra unika erbjudanden! 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev eller följ oss på Facebook så får du koll på vad som händer, tips på guider, recept och annat som kan inspirera samt senaste nytt gällande kampanjer och erbjudanden.

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...