kopguide-kok-sentens-800x440.jpg

Köpguide till ditt nya kök

Från inspiration till installation. Vår köpguide ”Hjälp hela vägen” gör ditt köksköp så enkelt och tryggt som det bara är möjligt. Vi finns med dig, varje steg på vägen mot ditt färdiga kök – om du vill! 

1. Rådgivning 

Besök oss i butik eller boka tid med en köksinredare för inspiration och kostnadsfri rådgivning. Våra erfarna köksinredare visar gärna olika stilar och funktioner i butikernas fullt utrustade kök. Vi kan även komma hem till dig för att mäta upp ditt kök och diskutera igenom olika planlösningar och idéer.

2. Köksplanering

Efter det första mötet gör våra köksinredare en skiss i 3D enligt dina önskemål. Sedan träffas vi, går igenom ritningen och gör eventuella justeringar. Det här momentet är det viktigaste och här kommer våra köksinredares kunskap och erfarenhet väl till användning. Vi är nöjda när vi tillsammans har ett köksförslag som är ditt drömkök.

3. Materialval

När du köper ett JKE-kök får du ett kök präglat av både vacker design och bra miljöval.

Våra JKE-kök är tillverkade med en hållbar formgivning i fokus. Det innebär certifierat trä som kommer från välmående skogar, hållbara material, vattenbaserad färg och lack liksom plast och metall utan miljöfarliga och ohälsosamma ämnen samt en tillverkning som drivs till 100% av vind-, vatten- och solenergi - allt för att ge dig ett kök med minsta möjliga klimatavtryck. Flera av våra köksluckor är dessutom miljömärkta med Svanen.

Vi har alla tänkbara valmöjligheter när det gäller bänkskivor, beslag, förvaring och finesser till ditt kök. Inget kök behöver därmed vara det andra likt. Det gör ditt kök unikt!

4. Vitvaror

Hos oss hittar du vitvaror från Electrolux och AEG. Våra vitvaruspecialister låter dig testa produkterna i våra fullt utrustade matlagningskök och vi kommer tillsammans att hitta just de vitvaror som passar dina behov och det nya köket.

5. Beställning

Du väljer själv om du vill ha en offert på köket med eller utan installation samt vitvaror. När du bestämt dig går vi igenom ritningar och beställningsunderlag, skickar beställningen och gör en tidsplan för eventuella hantverkare.

6. Installation

Vår installationsservice tar hand om demonteringen av ditt gamla kök och monteringen av det nya. Våra hantverkare kan ta hela eller delar av projektansvaret. Självklart med full garanti och ansvarsförsäkring. Har du en egen köksinstallatör bör vi gå igenom din köksritning tillsammans för bästa slutresultat hos dig som kund.

7. Besiktning

Om du använder vår installationsservice har du rätt till besiktning av köket, monteringen och installationen. Vi visar gärna hur vitvarorna fungerar och kontrolltestar dem. Du får 25 års funktionsgaranti på alla våra JKE-kök och 5 års garanti på alla vitvaror från Electrolux och AEG.

*Våra köksinredare kan erbjuda hembesök. Vi ser gärna att ett första möte sker i butiken, så att vi kan få en bättre bild av vilket kök du drömmer om. Men om du av någon anledning önskar ett hembesök går det att ordna, så länge du bor inom fem mil från butiken.

 

Hjälp hela vägen är en köpguide för dig som ska köpa nytt kök. Vi hjälper dig från ax till limpa, från inspiration till installation.

Skriv ut