kopguide-kok-sentens-800x440.jpg

Köpguide till ditt nya kök

Från inspiration till installation. Vår köpguide Hjälp hela vägen gör ditt köksköp så enkelt och tryggt som det bara är möjligt. Vi finns med dig, varje steg på vägen mot det färdiga köket – om du vill! Allt börjar med köksinspiration och den hoppas vi du finner på electroluxhome.se, i vår katalog och självklart även i våra butiker.

1. Rådgivning 

Besök oss i butik eller boka tid med köksinredare för inspiration och kostnadsfri rådgivning. Våra erfarna köksinredare visar gärna olika stilar och funktioner i butikernas köksutställningar. Vi kan även komma hem till dig för att mäta upp ditt kök och diskutera igenom olika planlösningar och idéer.*

2. Köksplanering

Efter det första mötet gör våra köksinredare en skiss i 3D enligt dina önskemål. Sedan träffas vi, går igenom ritningen och gör eventuella justeringar. Det här momentet är det viktigaste och här kommer våra köksinredares kunskap och erfarenhet väl till användning. Vi ger oss inte förrän vi har ett köksförslag som blir just ert drömkök. Tiden som läggs här gagnar för ett hundraprocentigt resultat!

3. Materialval

När du köper ett Sentenskök gör du smarta miljöval, då flertalet av våra kök är Svanenmärkta. Vi har alla tänkbara valmöjligheter när det gäller bänkskivor, beslag, förvaring och finesser till ditt kök. Inget Sentenskök behöver därmed vara det andra likt. Det gör ditt kök unikt!

4. Vitvaror

Hos oss hittar du vitvaror från Electrolux och AEG. Våra vitvaruspecialister låter er testa produkterna i våra inkopplade matlagningskök och vi kommer tillsammans att hitta just dom vitvaror som passar ert behov och det nya köket.

5. Beställning

Du väljer själv om du vill ha offert på köket med eller utan installation samt vitvaror. När du bestämt dig går vi igenom ritningar och beställningsunderlag, skickar beställningen och gör en tidsplan för eventuella hantverkare.

6. Installation

Vår installationsservice tar hand om demontering av ditt gamla kök och installation av det nya. Våra hantverkare kan ta hela eller delar av projektansvaret. Självklart med full garanti och ansvarsförsäkring. Har ni egen köksinstallatör så bör vi gå igenom er köksritning med dem för bästa slutresultat hos dig som kund.

7. Besiktning

Om du använder vår installationsservice har du rätt till besiktning av köket och installationen. Vi visar gärna hur vitvarorna fungerar och kontrolltestar. Du får 25 års funktionsgaranti på alla Sentenskök och 5 års garanti på alla vitvaror från Electrolux och AEG.

*Våra köksritare kan erbjuda hembesök, vi ser gärna att ett första möte sker i butiken så att vi kan få en bättre bild av vilket kök ni drömmer om. Men om kunden av någon anledning önskar hembesök kan det gå att ordna, så länge du bor inom fem mil från butiken. 

 

Hjälp hela vägen är en köpguide för dig som ska köpa nytt kök. Vi hjälper dig från ax till limpa, från inspiration till installation.

Skriv ut