Tak och vägghyllor

Dags för en ny vägghylla till köket? Låt oss hjälpa dig. Det absolut modernaste i ditt nya kök just nu är bistroinredning. Hissa ner din inredning ur skåpen med el-hiss eller förvara ditt skafferi i ett hörn bakom säkerhetsglas-look. Vi hjälper dig hitta en stilren men funktionell kökshylla för just dina behov.

Ramhylla dubbel för vägg

B 100 cm. H 44,3 cm. D 23,2 cm. Glashyllor, träbricka med kryddburkar, behållare för kryddor och bricka i ask.

Vägghylla

B 95 cm. H 70,4 cm. D 35 cm. Kan byggas på med fler sektioner. Hyllplan av laminat, massivträ eller baldakinmaterial.

Ramhylla enkel för vägg

B 100 cm. H 23,2 cm. D 23,2 cm. Här i kombination med glashylla, brickor samt tre stycken lådor i ask.

Ramhylla enkel för bänk

B 100 cm. H 23,2 cm. D 23,2 cm. Här i kombination med behållare för kryddor och träbricka med kryddburkar.

Väggskåp med hissfunktion

Smart skåp i K-och S-höjd där inredningen i ask hissas ned. Perfekt för att förvara kryddor, oljor, knivar och redskap. Bredd 60 cm.

Takhylla

B 100 cm. D 60 cm. H 83/98/108 cm. Perfekt för att skapa bistrokänsla. De översta hyllplanen är i glas och det nedersta är ett metallraster där du kan hänga krokar.

Gavelhylla för köksö i målat, ek och askfaner

B 113/89,5 cm. D 20 cm. H 70,4 cm.

Gavelhylla för högskåp i målat, ek och askfaner

Finns i K-och S-höjd. B 20 cm. H 195,2/211,2 cm. D 56,5 cm.

Smarta kökshyllor till väggförvaring 

Här hittar du praktiska hyllsystem med kökshyllor för förvaring på vägg eller från tak. Bland vägghyllorna hittar du bland annat moderna och öppna ramhyllor som är lika praktiska som dekorativa. Här får du väggförvaring där du kan placera dina färska örter i kryddhyllan eller ditt favoritte och kaffe på hyllplanet. Eller varför inte ett par snygga glas och koppar? 

Dekorativa takhyllor ger en rustik bistrokänsla

Från den takhängda hyllan i metall låter du din köksutrustning vackert hänga ned från krokar och forma en värmande och rustik bistrokänsla i köket. Kastruller och stekpannor, soppslevar och stekspadar. Och på takhyllans olika hyllplan beredningsskålar och andra köksredskap som du behöver till matlagningen. Här utökar du förvaringsytor i köket och ger det samtidigt en provinsiell charm. 

Förvaringshyllor i olika material efter smak och tycke

Hur ser din drömförvaring ut? Med förvaringshyllor från Sentens hittar du väggförvaring, takhyllor och förvaring på bänk och bord i olika material. Hyllplan finns i glas, laminat, massivträ och träfaner. Vissa hyllor kan du bygga på i fler sektioner och därmed anpassa efter dina behov. Behöver du hjälp har vi en gratis köksplanering där vi tillsammans ritar upp det du vill ha.

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...