Linoleum

Linoleum har en sammetslen yta som är otroligt behaglig att röra vid. Den mjuka ytan är ljudabsorberande och skapar därmed bättre akustik i rummet. Linoleum är ett naturmaterial som består av linolja, harts, trämjöl och miljövänliga färgpigment.

– Linoleum är en liten köksrevolution: slitstarkt, ljudabsorberande och hållbart. Dessutom är den matta, sammetslena ytan otroligt snygg och helt oemotståndlig när den kombineras med ek. Om du planerar ett nytt kök måste du komma in och uppleva detta!

Halvor Bakke, designer

Linoleum är lätt att underhålla så att det håller sig snyggt varje dag.

 Det är slitstarkt, lätt att rengöra och naturligt hygieniskt. Så länge linoleumytorna regelbundet mättas med linoleumvård är exempelvis barns feta fingeravtryck på luckorna lätta att tvätta bort med en urvriden trasa.

De flesta har också upplevt hur dålig akustiken är framför allt i nybyggda hus. Det problemet kan linoleumfronterna faktiskt råda bot på eftersom den mjuka ytan är ljudabsorberande, vilket skapar en bättre akustik i rummet.

Linoleum är ett fantastiskt naturmaterial som består av linolja, harts, trämjöl och miljövänliga färgpigment. De naturliga ingredienserna tar upp mer koldioxid än vad de släpper ifrån sig under produktionen. Linoleum innebär alltså positiva siffror i koldioxidredovisningen. Det är dessutom ett snyggt och slitstarkt material om är härligt att ta på.

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...