JKE_Huvudbild_2_800x440px.jpg

#yeselectroluxhome

Vi älskar att se hur ni kunder bygger era kök! Så mycket, att vi vid tillfällen vill använda dessa i marknadsföringssyfte i våra egna kanaler. Antingen för att publicera på vår sajt, i sociala medier såsom Instagram, Facebook, Snapchat och Pinterest, eller i e-mail, nyhetsbrev och via butikskommunikation i våra fantastiska konceptbutiker. Givetvis med godkännande från våra kunder! Genom att svara i kommentarsfältet på vår förfrågan med hashtaggen #yeselectroluxhome, eller på annat sätt ge tydligt uttryck för att du samtycker till dessa villkor, godkänner du följande:

  1. Du ger Electrolux Hemprodukter AB med varumärket Electrolux Home (org. nummer: 556010-6626) en icke-exklusiv, icke tidsbegränsad, kostnadsfri och global licens till att använda samtliga bilder som du har besvarat med #yeselectroluxhome eller annars samtyckt till enligt ovan. Du samtycker till att vi använder dina bilder och ditt namn (inklusive användarnamn i aktuell kanal) i marknadsföringssyfte i ovan angivna kommunikationskanaler. Electrolux Home är inte skyldiga att ekonomiskt ersätta dig för användningen av bilderna.
  2. Du har rätt att licensiera bilderna och har tillåtelse från alla eventuella personer som syns i dina bilder att licensera bilderna.
  3. Du intygar att din bild inte gör intrång i någon tredje parts rättigheter eller strider mot någon lag (Lag om namn och bild i reklam (1978:800)).

Notera att licensen och dessa villkor inte påverkas av om du raderar ditt konto, bilderna eller hashtaggen. Om du vill att vi ska sluta använda dina bilder måste du säga upp licensen. För att säga upp licensen kan du kontakta oss på genom att använda anmälningsfunktionen som finns kopplad till de bilder som vi publicerat på vår sajt. Klicka upp bilden på vår hemsida och klicka på ”i”-ikonen, för att fylla i formuläret.Information om hur vi behandlar dina personuppgifter. Genom att gå vidare bekräftar du att du har tagit del av dataskyddsinformationen.

Skriv ut

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...