Skåpsinredningar

Bygg in, bygg bort och inred köket för smartare förvaring redan från början. Trolla bort köksmaskiner, skrymmande bunkar och stora kokkärl med våra praktiska förvaringslösningar. Tänk också på farorna för små barn och bygg in barnsäkerhet när du ändå är i färd med planeringen. Här får du några tips på hur du kan skapa ett säkert, lättstädat och praktiskt kök.

Jalusiskåp
Bänkskåp med utdragbart inrede

Bänkskåp med utdragbart inrede. B redd 30 och 40 cm.

Jalusiskåp

Jalusiskåp. Förvaring av t ex hushållsmaskiner.

Invändig kryddhylla

Invändig kryddhylla för väggskåp. Skåpet har ett hyllplan nedtill och sedan väljer man det tillbehör som önskas på övre planet. Det finns två olika varianter, ytterligare ett hyllplan eller ett boxsystem.

Handduksskåp

Handduksskåp. Plats för handdukar, brickor och bakbord. Finns även utan stänger för handdukarna.

Bänkskåp med maskinlyft

Bänkskåp med maskinlyft. För matberedaren eller hushållsassistenten. TIPS! Placera ett vägguttag i nära anslutning till skåpet.

Utdragsskåp 20 cm

Utdragsskåp 20 cm. Sidohängd konstruktion med tre trådkorgar. Mycket förvaring på liten yta.

Utdragbart bänkskåp på hjul

Utdragbart bänkskåp på hjul. Med bänkskiva för extra arbetsyta. Dubbla lådor och extrautrymme. Valfritt laminatmönster på bänkskivan.

Hörnkarusell med vit botten och reling i metall

Hörnkarusell med vit botten och reling i metall. Praktisk och elegant lösning i ett vinkelskåp. Skåpet finns även med hylla.

Rakt hörnskåp

Rakt hörnskåp där hyllplanen går att dra ut helt. Lyxig känsla med praktisk åtkomlighet.

Hörnkarusell Diskus

Hörnkarusell Diskus. Lättillgänglig karusell med lucka som följer med in i skåpet. Gummerade hyllplan som gör att inredningen står på plats.

Gallerhylla

Gallerhylla. Hylla i silverfärgad tråd. Med sin tåliga och lättskötta yta är den perfekt för grytor och stekpannor.

Hörnkarusell

Hörnkarusell. Hörnbänkskåp med karusellhylla i tråd. Bra förvaring för kökets grytor och kastruller.

Rakt hörnskåp

Rakt hörnskåp. Hörnkarusell med svängbara hyllor.

Låt disken torka på diskställ i skåpen

Blir du också trött på disk som står framme på tork? Placera dina handdiskade tallrikar, glas och bestick direkt i väggskåpet istället. Med Sentens kan du välja en invändig diskhylla - ett praktiskt alternativ till diskställ. Då kan du smidigt kan få undan din rena disk och samtidigt frigöra yta i köket. 

Barnsäkra dina lådor och skåp med luck- och lådspärr

Sentens har det du behöver för ett barnsäkert kök. Förhindra att ditt barn kommer åt farliga kökstillbehör som knivar eller att fingrar kläms. Välj till lådspärr och luckspärr som du enkelt monterar fast på insidan av kökets fronter. Förutom att du förebygger olyckor i köket minskar även oron med barnspärr på skåpen. 

Praktiskt med fällbord till matplats och arbetsbänk

Optimera ytan i köket med ett nedfällbart bord. Det kan du använda till så väl matplatsen som till arbetsbänk i köket. Du monterar det på väggen och sedan är det bara att fälla ner vid behov – till kvällens middag eller helgens storbak. Sentens har förutom fällbord, annan praktisk utdragbar köksinredning som ger fler arbetsbänkar och utökad arbetsyta.

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...