Matstudion i Halmstad

Nu kan ni njuta av matlagning tillsammans under ledning av duktiga kockar. Vill du laga mat tillsammans med familj och vänner, laga festliga måltider eller varför inte tillaga en affärslunch? Välkommen in till Electrolux Homebutiken i Halmstad!

Matlagningskväll med Dennis Säwström

Samla ihop kollegorna, kompisgänget eller familjen för en oförglömlig kväll i gastronomisk anda. Under Dennis vägledning lagar ni, i lag, ihop en tre-rätters meny grundad på säsongsbetonade & lokala råvaror. Under kvällen får ni en inblick i den moderna matlagningen och får ta del av Dennis olika knep som ni kan ha med er för att underlätta matlagningen framöver. För att varje rätt ska bli komplett, finns det utöver ordinarie dryckesmeny även ett noga utvalt dryckespaket att tillgå.

Pris från 595 kr/person
Minimum antal 10 personer 

Gästspel av Sveriges främsta kockar

Vid ett par tillfällen per år kommer vi att gästas av fantastiskt duktiga kockar. Först ut för ett sådant gästspel är Dennis vän och fd kollega Niklas Pettersson 29-30 september. Då vi har begränsat antal platser är det först till kvarn som gäller. Information kommer via vår Facebook samt hemsida.

Pris från 750kr/person

Affärslunch i Matstudion

Här kan ni njuta av en vällagad trerättersmeny i en härlig miljö. Är ni mellan tio till sexton personer i ert sällskap har ni hela matstudion till ert förfogande.

Pris från 295kr/person ex moms.

Fest i Matstudion

Är ni ett sällskap som vill fira något speciellt, eller bara vill njuta av varandras sällskap men inte vill vara "hemma", så är vår lokal den ultimata lösningen. kontakta oss för mer info.

Allmän Matlagningskväll

Håll dig uppdaterad via vår Facebook för att kunna få delta i matlagningskväll ihop med andra. Även här är det först till kvarn. 

 

Välkommen att göra en bokningsförfrågan nedan!

Stormgatan 8, 302 63 Halmstad
Tel: 0723-50 46 22
Epost: info@kreativmat.com
www.kreativmat.com
Facebook@kreativmat 

Skriv ut

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...