mac-miljobild-800x440.jpg

MAC – Kvalitetsknivar av japanskt stål

MAC levererar prisvärda kvalitetsknivar som är tillverkade av japanskt stål. MAC:s knivar finns i många olika modeller och de är väldigt populära hos professionella kockar i hela landet. Mycket tack vare att MAC-knivarna i tillverkningen blir behandlade med en legering som sedan härdas, detta gör stålet väldigt hårt och knivarna kan behålla sin skärpa betydligt längre än knivar i mjukare metaller. 

Garanterat sylvassa knivblad

MAC grundades 1964 av japanen Tatsuo Kobayashi, ända sedan starten har kvalitet varit det som präglat företaget. Knivbladen tillverkas av Molybdenum Alloy Carbon och slipas för hand med en vinkel på 10–15 grader. Detta för att garantera sylvassa eggar. MAC-knivarna är tunna vilket gör att de är väldigt lätta att hantera, tillsammans med ergonomiska handtag och det faktum att knivarna är otroligt välbalanserade så är det en självklarhet att knivarna från MAC blivit så populära.

Brett utbud av MAC-knivar i våra butiker

Hos oss på Electrolux Home hittar du bland annat några av MACs klassiska modeller så som kockkniv 18 cm, universalkniv 21,5 cm, brödkniv 22,5 cm, och grönsakskniv 13,5 cm. Läs mer om produkterna här eller besök någon av våra butiker för att köpa en MAC-kniv.

  • Välj din närmsta butik för kontaktuppgifter

Produkter

Totalt 0 produkter från mac

Kategori

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...