HK604200IB

Induktionshäll från AEG med touchkontroll

Dela produkt

Induktionshällen reagerar extremt snabbt. Du kan justera temperaturen exakt och med omedelbar effekt så att du har full kontroll över tillagningsprocessen. Med en induktionshäll värms dina kokkärl upp så snabbt att vattnet kokar på nolltid. Du kan också skapa en så mild temperatur att du kan smälta choklad utan vattenbad. Induktionshällen värmer bara upp kokkärlet, inte själva hällen. Detta är mer energisnålt och gör att utrymmet runt kokzonen är ofarligt att vidröra.

  • Touchkontroll
  • Kontrollernas placering: Höger fram
  • Boosterfunktion

Denna produkt har utgått från vårt sortiment

Specifikationer

Mått och installation

Mått B x D (mm)
590x520
Inbyggnadsmått H x B x D, mm
60x560x490
Typ av installation
Ovanpåliggande
Elkontakt
-
Vred
-
Nettovikt, kg
9.21

Energi

Max anslutningseffekt, W
6600

Prestanda

Typ av häll
Induktion
Vänster Fram
2300/2800W/210mm
Vänster Bak
1200W/145mm
Höger Fram
1200/1800W/145mm
Höger Bak
1800W/180mm

Övrigt

Spänning, V
220-240
Elkabel
Ja
Typ av ram/kant
Raka kanter
Funktioner
Booster|Barnlås|Funktionslås|Restvärmevisning
Hällkontroll
Touch
Sensecooknivå
-
Skyddslåda modell-PNC
PBOX-7IR8I/944 189 314
EAN-kod
7332543383696
Produktnummer (PNC)
949 492 091

Egenskaper

  • Touchkontroll
  • Kontrollernas placering: Höger fram
  • Boosterfunktion
  • Funktionslås
  • Barnlås
  • Säkerhet: Automatisk avstängning
  • Restvärmevisning för kokzoner: I display
  • Enkel installation med snap-in system
  • Färg: Svart

Dokumentation

Beskrivning

Full kontroll över temperaturen med omedelbar respons

Induktionshällen är extremt reaktionssnabb. Du kan justera temperaturen exakt och direkt så att du har full kontroll över tillagningsprocessen. Du kan omedelbart förhindra att en gryta kokar över utan att ta av den från hällen. Höga värmenivåer uppnås snabbt och avkylning tar bara några sekunder.

Omedelbar och exakt värmejustering

Med en induktionshäll värms dina kokkärl upp så snabbt att vattnet kokar på nolltid. Du kan också skapa en så mild temperatur att du kan smälta choklad utan vattenbad. Induktionshällen värmer bara upp kokkärlet, inte själva hällen. Detta är mer energisnålt och gör att utrymmet runt kokzonen är ofarligt att vidröra.

Ha alltid en perfekt ren häll

Induktionstekniken värmer endast upp ditt kokkräl, inte själva kokytan. Därför förblir den omgivande ytan sval, och allt dropp eller spill kan enkelt torkas bort. Resultatet blir en häll som alltid är helt ren.

Denna webbsida använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på webbplatsen utan att ändra din webbläsares cookie-inställningar samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa våra cookie-riktlinjer.

Laddar...