HK604200IB

Induktionshäll från AEG med touchkontroll

Dela produkt

Induktionshällen reagerar extremt snabbt. Du kan justera temperaturen exakt och med omedelbar effekt så att du har full kontroll över tillagningsprocessen. Med en induktionshäll värms dina kokkärl upp så snabbt att vattnet kokar på nolltid. Du kan också skapa en så mild temperatur att du kan smälta choklad utan vattenbad. Induktionshällen värmer bara upp kokkärlet, inte själva hällen. Detta är mer energisnålt och gör att utrymmet runt kokzonen är ofarligt att vidröra.

  • Touchkontroll
  • Kontrollernas placering: Höger fram
  • Upplysta kontroller
  • 5 595:-
    Delbetala från 571:-/mån

AEG HK604200IB

  • 5 595:-
    Delbetala från 571:-/mån

Specifikationer

Mått och installation

Inbyggnadsmått H x B x D, mm
60x560x490
Bredd, mm
590
Radie, mm
5

Energi

Max anslutningseffekt, W
6600
Elkabel
Ja
Elkontakt
-

Prestanda

Vänster Fram
2300/2800W/210mm
Vänster Bak
1200W/145mm
Höger Fram
1200/1800W/145mm
Höger Bak
1800W/180mm

Övrigt

Typ av ram
Utan ram
Funktioner
Booster, Barnlås, Funktionslås, Restvärmevisning
Typ av kontrollpanel
Elektronisk, Touch
Vred
-
Spänning, V
220-240
Nettovikt, kg
9.21
Produktnummer (PNC)
949 492 091
EAN-kod
7332543383696
Färg
Svart
Subgrupp
2250
ProductTitle
AEG HK604200IB 60 cm Induktion Inbyggnadshäll

Egenskaper

  • Touchkontroll
  • Kontrollernas placering: Höger fram
  • Upplysta kontroller
  • Boosterfunktion
  • Funktionslås
  • Barnlås
  • Säkerhet: Automatisk avstängning
  • Restvärmevisning för kokzoner: I display
  • Enkel installation med snap-in system
  • Färg: Svart

Dokumentation

Beskrivning

Full kontroll över temperaturen med omedelbar respons

Induktionshällen är extremt reaktionssnabb. Du kan justera temperaturen exakt och direkt så att du har full kontroll över tillagningsprocessen. Du kan omedelbart förhindra att en gryta kokar över utan att ta av den från hällen. Höga värmenivåer uppnås snabbt och avkylning tar bara några sekunder.

Omedelbar och exakt värmejustering

Med en induktionshäll värms dina kokkärl upp så snabbt att vattnet kokar på nolltid. Du kan också skapa en så mild temperatur att du kan smälta choklad utan vattenbad. Induktionshällen värmer bara upp kokkärlet, inte själva hällen. Detta är mer energisnålt och gör att utrymmet runt kokzonen är ofarligt att vidröra.

Ha alltid en perfekt ren häll

Induktionstekniken värmer endast upp ditt kokkräl, inte själva kokytan. Därför förblir den omgivande ytan sval, och allt dropp eller spill kan enkelt torkas bort. Resultatet blir en häll som alltid är helt ren.

Recensioner

Denna webbsida använder cookies. Genom att fortsätta att surfa på webbplatsen utan att ändra din webbläsares cookie-inställningar samtycker du till vår användning av cookies. Ta reda på mer genom att läsa våra cookie-riktlinjer.

Laddar...