Kök - JKE Nordic Kitchen Design

Köket är hemmets hjärta - låt både miljötanken och vacker design prägla såväl ditt val av kök som vitvaror. Electrolux Homes köksmärke JKE innebär stilrena, nordiska kök att leva i, med en hållbar formgivning i fokus.

Kök - JKE Nordic Kitchen Design

Köket är hemmets hjärta - låt både miljötanken och vacker design prägla såväl ditt val av kök som vitvaror. Electrolux Homes köksmärke JKE innebär stilrena, nordiska kök att leva i, med en hållbar formgivning i fokus.

Kök för alla smaker & behov

Kök från det moderna och raka till det mer varma och charmiga. JKE har kök för alla, oavsett önskemål, behov och förutsättningar. Vi tar hand om dig hela vägen och ser till att du får dina drömmars kök, ett kök att leva i. Ta del av hela vårt kökssortiment i stilren nordisk design och låt dig inspireras!

Nordic One
Nordic Nature
Nordic modern
Nordic Craft
Upptäck alla våra kök

Boka
  • Tack för att du bokat en köksplanering!
    Vi kommer inom kort att ta kontakt med dig. 

Läs mer

Nordiska kök för alla smaker & behov

Oavsett vem du är, vilken smak du har, önskemål, behov och förutsättningar kan vi hjälpa dig att hitta rätt kök. Vårt köksmärke JKE innebär kök för alla. Här erbjuder vi ett stort utbud av stilrena, nordiska kök att leva i, alltid av hög kvalitet, i framkant vad gäller materialval och med en hållbar formgivning som passar den nordiska livsstilen. Kompletta kök tillverkade i Danmark. Välkommen att besöka oss i någon av våra butiker. 

Köksgaranti för din trygghet

Hållbarhet är viktigt för oss. Våra kök från JKE innebär kök som klarar tuffa tag under lång tid. Det innebär att ditt kök från JKE levereras med hela 25 års funktionsgaranti på de mest utsatta delarna, såsom gångjärn, luckor och skåp. Dessutom ger vi dig 5 års garanti på alla vitvaror från Electrolux och AEG. 

Ta hjälp av våra köksinredare 

Går du i kökstankar? Då finns alltid våra köksinredare till din hjälp. De hjälper dig hela vägen från de första trevande frågorna till uppritning, design, planering och montering. Vi har en unik kompetens kring vitvaror, småelsprodukter och köksredskap. Vi guidar dig hela vägen till ditt framtida drömkök.

Vad kostar ett nytt kök?

Det är svårt att svara på och beror helt och hållet på olika faktorer. En fingervisning brukar vara 100.000 - 150.000 kr för ett normalstort med en standardlucka, om du planerar att göra det själv. Om du tar extern hjälp kan du räkna med 200.000 - 300.000 kr. Val av tillbehör och vilken typ av kök samt storlek är även andra faktorer som du bör ha i beaktande när du budgeterar vad ett nytt kök kostar.

Hållbarhet & omtanke

Vi på Electrolux Home värnar om hållbarhet, för både människor och miljö. Våra kök är tillverkade med en hållbar formgivning i fokus. Med certifierat trä från välmående skogar och i hållbart material. Allt material är utan miljöfarliga och ohälsosamma ämnen som tillverkas av 100% förnybar energi. Allt för att ge våra kunder kök med minsta möjliga klimatavtryck. Flera av våra köksluckor är dessutom miljömärkta med Svanen.

Bygga själv eller ta vår hjälp - valet är ditt

Du kan välja att själv bygga ihop ditt nya kök och då få de färdigmonterade stommarna levererat hem till dig. Vill du istället att vi tar helhetsgreppet kring installationen av ditt nya kök hjälper våra köksinstallatörer till. De kan alltid lämna offerter på delar eller hela köksprojekt.

Forma ditt kök efter dina behov 

Inspireras till drömkök med personliga val av färg, form och material från våra designsäkra köksinredare. Bygg upp och forma ditt kök utefter dina specifika önskemål och behov. Vi har smarta förvaringslösningar och stilrena inredningsdetaljer som passar din stil. Allt för att du ska kunna skapa ditt drömkök. 

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...