Land vit

Land vit kan anpassas till de flesta miljöer och går att variera från stramt och modernt eller som här i äkta sekelskiftesstil. Passar perfekt i en äldre innerstadslägenhet med högt i tak och stuckaturer. Här har vi utnyttjat känslan i rummets höjd med extra höga vitrinskåp.

Produktspecifikation

Sekelskiftesstil i stan med hög takhöjd.

Lucka
Land vit
Beslag
Korint borstad
Bänkskiva
Carreramarmor
Vitvaror
Electrolux
 • Prisexempel *

 • Bas

  85 700 SEK
 • Plus

  92 800 SEK
 • Bas: Kök där stommarna levereras i platta paket.
 • Plus: Kök där stommarna levereras färdigmonterade.

* I priset ingår stommar, luckor/fronter, beslag, laminatbänkskivor (Pg1), socklar, dekorsidor, baldakiner samt synliga hyllsystem.

Gratis köksplanering

Skicka en bokningsförfrågan till våra professionella köksinredare så hjälper de dig med allt från inspiration och skissning till leverans, installation, montering och finansiering. För övriga frågor, kontakta gärna våra butiker via butikssidorna.

Boka
 • Tack för att du bokat en köksplanering!
  Vi kommer inom kort att ta kontakt med dig. 

Läs mer

Tillbehör

Ta en titt bland alla våra olika tillbehör för att skräddarsy ditt unika drömkök.

Hjälp hela vägen

Utnyttja kökets takhöjd

Är du så lyckligt lottad att du har ett kök med högt i tak måste det givetvis utnyttjas på bästa tänkbara sätt. Land vits extra höga vitrinskåp är ett ypperligt exempel på hur man skapar ett kök med wow-faktor. Med högt i tak får du till den där lyxiga känslan i ditt kök och som grädde på moset skapas samtidigt en massa extra köksförvaring. Smart belysning i skåpen accentuerar ytterligare den maffiga takhöjden. Land vit passar perfekt för den här typen av kreativa utsvävningar.

Land vit både för moderna kök och hem i sekelskiftesstil

Imponeras du också av den lyxigt maffiga sekelskiftesstilen men känner att den inte riktigt är för dig? Tänk igen innan du väljer bort Land vit då detta kök enkelt görs om för att få ett mer modernt formspråk med andra köksluckor, handtag, beslag och bänkskivor. Det är extremt ombytligt och allt sitter i de små men ack så viktiga detaljerna. Tänk grafiska mönster istället för storblommigt, en kombination av skåp och öppna kökshyllor istället för vitrinskåp och du är hemma.