Land vit i SH25 stil

Köket med stort K passar i alla äldre hus och hus med utrymme. Här dominerar raka och tydliga linjer. Vårt nya koncept SH25 innebär en 25 mm bred dekorlist mellan alla skåp. Tillsammans med den klassisk ramlucka Land vit skapar det en magiskt luftig och platsbyggd känsla i köket. Mer klassiskt, lantligare eller helt eget? Välkommen in och botanisera bland knoppar, handtag, luckor och bänkskivor.

Produktspecifikation

Drömkökens drömkök

Lucka
Land vit
Beslag
Korint borstad
Bänkskiva
Massiv ek och Komposit Blanco Maple Orna
Vitvaror
Electrolux och Fjäråskupan
 • Prisexempel *

 • Bas

  161 700 SEK
 • Plus

  183 225 SEK
 • Bas: Kök där stommarna levereras i platta paket.
 • Plus: Kök där stommarna levereras färdigmonterade.

* I priset ingår stommar, luckor/fronter, beslag, laminatbänkskivor (Pg1), socklar, dekorsidor, baldakiner samt synliga hyllsystem.

Gratis köksplanering

Skicka en bokningsförfrågan till våra professionella köksinredare så hjälper de dig med allt från inspiration och skissning till leverans, installation, montering och finansiering. För övriga frågor, kontakta gärna våra butiker via butikssidorna.

Boka
 • Tack för att du bokat en köksplanering!
  Vi kommer inom kort att ta kontakt med dig. 

Läs mer

Tillbehör

Ta en titt bland alla våra olika tillbehör för att skräddarsy ditt unika drömkök.

Hjälp hela vägen

Drömkök som är enkelt att anpassa

Med Land vit i SH25 stil har du en fantastisk grund att jobba utifrån. En grund de allra flesta förälskar sig i och som sen är lätt att anpassa efter din personliga smak och egna preferenser med exempelvis val av färg, beslag, köksluckor och val av bänkskiva. Helt enkelt ett tryggt och säkert val i köks-djungeln och ett extra självklart val i äldre hus. Bara att gå vidare till det roliga - att sätta din egen prägel på detta drömkök!

Platsbyggd känsla med smart dekorlist

Drömmer vi alla inte om det perfekta, platsbyggda köket? Med SH25 konceptet är den känslan enkelt fixad men till oslagbart pris. En liten dekorlist mellan alla köksluckor är hemligheten och nyckeln till den luftiga och genomtänkta finishen. Ordning och reda för sinnena med raka och tydliga linjer tillsammans med en bänkskiva i massiv ek gör ditt drömkök extra hemtrevligt. Kombinationen ger helt enkelt en perfekt balans som tilltalar de allra flesta