Kust design retro

Våga experimentera med färger och former i köket. Med retrogröna luckor och lådfronter skapas ett kök som passar in överallt för dig som gillar denna stil. Är färgen för vågad väljer du valfri kulör och anpassar bänkskiva, beslag och detaljer för att ytterligare förstärka den tidsanda och färg du önskar. I det här köket finns gott om förvaring tack vare dubbla överskåp där takhöjden utnyttjas till max. Det klassiska mönstret virrvarr, signerat Sigvard Bernadotte, pryder bänkskivan i laminat som fått en framkant i trä för att ytterligare förstärka retrokänslan. Vilken färg och stil är du?

Produktspecifikation

Färgstark retro

Lucka
Kust design
Beslag
Ticka rostfri Beslag Design
Bänkskiva
Laminat Virrvarr, vit 537
Vitvaror
Electrolux
 • Prisexempel *

 • Bas

  82 900 SEK
 • Plus

  86 100 SEK
 • Bas: Kök där stommarna levereras i platta paket.
 • Plus: Kök där stommarna levereras färdigmonterade.

 

*I priset ingår stommar, luckor/fronter, beslag, laminatbänkskivor, socklar, dekorsidor, baldakiner och synliga hyllsystem.

Pristillägg för valfri kulör: ca 8 000 SEK

Gratis köksplanering

Skicka en bokningsförfrågan till våra professionella köksinredare så hjälper de dig med allt från inspiration och skissning till leverans, installation, montering och finansiering. För övriga frågor, kontakta gärna våra butiker via butikssidorna.

Boka
 • Tack för att du bokat en köksplanering!
  Vi kommer inom kort att ta kontakt med dig. 

Läs mer

Tillbehör

Ta en titt bland alla våra olika tillbehör för att skräddarsy ditt unika drömkök.

Hjälp hela vägen

Virrvarr på bänkskiva och stänkskydd

Gillar du också det härliga mönstret Virrvarr? Sigvard Bernadotte skapade mönstret med tanken att det skulle dölja slitage från knivar på skärbrädor. 1958 började produktionen med Virrvarr och är idag välkänt som ett klassiskt mönster att använda i den retro inredningen på exempelvis bänkskivor och bord. När du väljer Sentens till ditt nya kök kan du pryda det med Virrvarr på både bänskiva och stänkskydd. Båda är av laminat, vilket är ett praktiskt material i köket - tåligt och lätt att torka av. I köket Kust design retro har vi valt bänkskiva med mönstret Virrvarr för att förstärka retrostilen. Sentens har ett brett utbud av bänkskivor och stänkskydd att välja bland i olika material. Se alla våra kökstillbehör

Skapa ditt personliga retrohem

Välj luckan Kust design retro i valfri kulör och börja skapa ditt kök till ett personligt retrohem. Använd dig av våra färgförslag eller utforska mer för att hitta ett alternativ till ditt hem. Satsa på en bas med luckor i en härligt knallig färg eller smutspastell. Kombinera med träslag som valnöt eller teak och det populära laminatet i mönstret Virvarr. Förgyll sedan köket i ditt retrohem med tidlösa designklassiker och sköna 50-tals möbler. Skåpen fyller du med mönstrat porslin att använda till dagens alla måltider. Våra köksinredare kan hjälpa dig att sätta den ton du önskar i köket. Läs mer och boka tid för gratis köksplanering.