City furu retro

Tillbaka till framtiden. Men låt inte nostalgin bedra dig. Det här är ett Svanenmärkt kök signerat 2018 som matchar dagens krav på kvalitet och utrymme. Luckan City furu har träkänsla men görs i praktisk melanin. Bänkskivorna i Laminat linne med en traditionell diskbänk är en både funktionell och prisvärd lösning. Här finns de senaste vitvarorna som en underbyggnadsugn och större induktionshäll. Gott om moderna lådor för alla sorters förvaring utan att retrokänslan för den skull går förlorad.

Produktspecifikation

Tillbaka till framtiden

Lucka
City furu
Beslag
Stil 555 Beslag Design
Bänkskiva
Laminat Linne grå 588
Vitvaror
Franke
 • Prisexempel *

 • Bas

  94 900 SEK
 • Plus

  108 300 SEK
 • Bas: Kök där stommarna levereras i platta paket.
 • Plus: Kök där stommarna levereras färdigmonterade.

*I priset ingår stommar, luckor/fronter, beslag, laminatbänkskivor, socklar, dekorsidor, baldakiner och synliga hyllsystem.

Gratis köksplanering

Skicka en bokningsförfrågan till våra professionella köksinredare så hjälper de dig med allt från inspiration och skissning till leverans, installation, montering och finansiering. För övriga frågor, kontakta gärna våra butiker via butikssidorna.

Boka
 • Tack för att du bokat en köksplanering!
  Vi kommer inom kort att ta kontakt med dig. 

Läs mer

Tillbehör

Ta en titt bland alla våra olika tillbehör för att skräddarsy ditt unika drömkök.

Hjälp hela vägen

Ett retrokök med det moderna kökets alla fördelar

Hitta hem i det här underbara köket med härlig retrokänsla. Dröm dig bort tillbaka till barndomen utan att för den sakens skull tumma på alla fördelar med moderna lösningar. Lådor anpassade för förvaringen ett modernt kök kräver men gömd bakom luckor och skåp som andas nostalgi. Retro köksluckan City furu har den rätta träkänslan men görs i det mer praktiska materialet melanin. Klassiskt kvadratiskt kakel, retro köksbeslag och en mintgrön tapet knyter ihop säcken.

Hygieniskt och snyggt med traditionell bänkskiva och diskbänk

Praktiskt, prisvärt och funktionellt beskriver väl detta val av diskbänk och bänkskiva. Laminat Linne grå 588 passar som handen i handsken in på retrostilen. Med alla uppsidor som finns med en traditionell diskbänk i metall finns ingen anledning att inte välja en sådan, dessutom blir det en riktigt snygg kombo. Looken till trots är detta ett kök signerat 2018 med allt det innebär. Det är Svanenmärkt samt håller alla moderna krav på kvalitet.