Retrokök

Våra retrokök i Sentens köksserie bjuder på nostalgisk retrostil med moderna material och de senaste vitvarorna. Sätt färg på ditt retrokök med Kust design retro eller välj City furu retro som är ett Svanenmärkt kök. Har du svårt att välja? Vi hjälper dig gärna att skräddarsy ditt drömkök helt i din smak!

(2 st)

Gratis köksplanering

Skicka en bokningsförfrågan till våra professionella köksinredare så hjälper de dig med allt från inspiration och skissning till leverans, installation, montering och finansiering. För övriga frågor, kontakta gärna våra butiker via butikssidorna.

Boka
  • Tack för att du bokat en köksplanering!
    Vi kommer inom kort att ta kontakt med dig. 

Läs mer

Retrokök som inte tummar på kvalitet

Brukar du, precis som vi, sitta bänkad framför SVTs “Vem bor här?”, i så fall har du säkert imponerats av några hem i äkta retrostil och inte minst deras imponerande retro- och funkiskök! Är du sugen på ett retrokök du också? Låt oss hjälpa dig förverkliga drömmen. Vårt Svanenmärkta kök City furu retro och Kust Design retro osar 50-tal, samtidigt som de erbjuder smarta materialval och kvalitet som möter dagens krav. Här har du ett modernt retrokök i nyproduktion som bjuder på både utrymme, kvalitet och nostalgi. Kombinera med en klassisk underbyggnadsugn och en stor induktionshäll för gott om arbetsyta. Här har vi ett kök att trivas i!

Nyproducerat retrokök som andas 50-tal

Ett kök behöver inte vara byggt under 50-talet för att pricka in funkis och retrostilen. I vår köksserie Sentens finner du retrokök i nyproduktion som med färg och material också erbjuder den moderna bekvämligheter som kommer med ett nyproducerat kök. Sentens retrokök i nyproduktion kombinerar släta köksluckor och beslag i 50-talsstil med moderna vitvaror utrustade med praktiska funktioner som hjälper dig i köket.

Hur stylar du ditt retrokök?

Dagdrömmer du om ett kök med schackrutigt golv och mintgröna 50-tals köksluckor som döljer vackert porslin i världens alla pasteller? Det finns många sätt att göra ditt framtida kök extra personligt. Inspireras av vårt retrokök Kust design retro med tidstypiska beslag och retro köksluckor. Experimentera med färger för att få den ultimata retrokänslan som du eftersträvar. Du kan anpassa både köksluckor, kakel och bänkskiva i den kulör du önskar - allt för att få ditt retrokök så som du vill ha det! Våra köksplanerare finns här för att guida dig hela vägen på resan. Boka en gratis köksplanering så tar vi det därifrån!

Funktionellt och praktiskt funkiskök 

Önskar du ett funkiskök som är lika funktionellt som det är vackert? Kust Design retro och City Furu retro är våra två kök som inspirerats av 50-talets funktionalism. Samtidigt som du fångar 50-talsstilen med exempelvis beslag i rostfritt, släta köksluckor och tidstypiska kvadratiska kakelplattor så erbjuder våra retrokök även modern bekvämlighet. Hos oss kan du skapa ditt egna funkiskök i retrostil med olika tillbehör som gör vardagen mer praktisk. Vad sägs om diskreta ellösningar som enkelt och elegant kan döljas i köksbänken? Eller kanske önskar du att sopsorteringen blev enklare med praktisk inredning under diskbänken? Oavsett vilka funktionella krav du har på ditt retro- och funkiskök så kan vi på Electrolux Home hjälpa dig. Boka en gratis köksrådgivning med våra professionella köksinredare!