City furu

Vårt moderna Parallellkök med luckan City furu är Svanenmärkt. Bänkskivan Laminat Mörkgrå marmor är tidstypisk, lättskött och prisvärd. Allt du behöver för matlagning och servering finns inom bekvämt räckhåll. Varför ändra ett vinnande koncept? Vi är experter på Parallellkök. Välkommen in och prata med oss.

Produktspecifikation

City furu - Parallell

Lucka
City furu
Beslag
Diner borstad antracit
Bänkskiva
Laminat Mörkgrå marmor 626
Vitvaror
Electrolux
 • Prisexempel *

 • Bas

  48 500 SEK
 • Plus

  57 000 SEK
 • Bas: Kök där stommarna levereras i platta paket.
 • Plus: Kök där stommarna levereras färdigmonterade.

* I priset ingår stommar, luckor/fronter, beslag, laminatbänkskivor (Pg1), socklar, dekorsidor, baldakiner samt synliga hyllsystem.

Gratis köksplanering

Skicka en bokningsförfrågan till våra professionella köksinredare så hjälper de dig med allt från inspiration och skissning till leverans, installation, montering och finansiering. För övriga frågor, kontakta gärna våra butiker via butikssidorna.

Boka
 • Tack för att du bokat en köksplanering!
  Vi kommer inom kort att ta kontakt med dig. 

Läs mer

Tillbehör

Ta en titt bland alla våra olika tillbehör för att skräddarsy ditt unika drömkök.

Hjälp hela vägen

Ett modernt parallellkök med gott om kökskåp

Uppsidorna med ett parallellkök är många. Har du dessutom möjligheten att öppna upp ena sidan till en halvvägg som i detta exempel får du dessutom den lyxiga, sociala och moderna känslan av ett kök med öppen planlösning. I paralleköket City furu har du allt du kan tänkas behöva nära till hands. Samtidigt finns det också gott om utrymme för eventuella sous chefs om du gillar när matlagningen blir ett socialt inslag. Behåll köket ljust och fräscht men levande med köksluckan City Furu.

Lättskött kök - en ovärderlig egenskap

Tänk att få komma hem till City Furu, ett perfekt möte av estetik och användarvänlighet. Köksluckan City furu är Svanenmärkt och med bänkskivan Laminat Linne grå skapas ett prisvärt och lättskött furukök. Ovärdeligt för alla som hellre underhåller middagsgäster än lägger tiden på att göra rent köket. Resultatet blir ett härligt ljust och luftigt kök med värme och personlighet. De diskreta beslagen Fond rostfri ger en skön stilren finish.