Kust design vit

Detta är ett Minimalistiskt kök som överraskar med en mängd smarta finesser och genomtänkta detaljer. Notera till exempel köksskåpens sidor i trä som balanserar upp det annars så strikta köket och ger det värme. De stilsäkert slätt vitmålade luckorna kust design kontrasterar skönt mot den blanka kompositskivan i Dekton som är både värmetålig och lättarbetad. Tillsammans skapar de en exklusiv enhetskänsla. Den avlånga hällen är centralt placerad och fläkten är monterad i taket för frihet i både rörelse och umgänge utan en spiskåpa i ögonhöjd. På ena sidan köksbänken väntar en kombinerad ångugn, vanlig ugn, mikro på att göra sitt bästa för en lyckad kväll.

Produktspecifikation

Kust design vit - Minimalism

Lucka
Kust design vit
Beslag
Inbyggd öppningsfunktion
Bänkskiva
Kompositskiva Dekton och heltäckande diskbänk i rostfritt
Vitvaror
Electrolux
 • Prisexempel *

 • Bas

  71 800 SEK
 • Plus

  82 000 SEK
 • Bas: Kök där stommarna levereras i platta paket.
 • Plus: Kök där stommarna levereras färdigmonterade.

*I priset ingår stommar, luckor/fronter, beslag, laminatbänkskivor, socklar, dekorsidor, baldakiner och synliga hyllsystem.

Gratis köksplanering

Skicka en bokningsförfrågan till våra professionella köksinredare så hjälper de dig med allt från inspiration och skissning till leverans, installation, montering och finansiering. För övriga frågor, kontakta gärna våra butiker via butikssidorna.

Boka
 • Tack för att du bokat en köksplanering!
  Vi kommer inom kort att ta kontakt med dig. 

Läs mer

Tillbehör

Ta en titt bland alla våra olika tillbehör för att skräddarsy ditt unika drömkök.

Hjälp hela vägen