Kust design mellangrå MM16

Rena linjer, ljus, symmetri och ytor att vila ögonen på. Vårt nya mm16-koncept tar design köket till nya dimensioner. I just detta kök skapar luckorna Kust design mellangrå med 16 mm dekorlist mellan varje skåp en verkligt avskalat minimalistisk känsla. Detaljer som den grunda, längre induktionshällen och de slimmade bänkskivorna i komposit utan droppkant förstärker intrycket av avskalad minimalism. Högskåpen har invändiga lådor och kylen/frysen är förstås helintegrerade.

Produktspecifikation

Lucka
Kust design mellangrå
Beslag
Inbyggd öppningsfunktion och Jazz grepplist aluminium på integrerad kyl/frys
Bänkskiva
Corestone Vit 812
Vitvaror
AEG
 • Prisexempel *

 • Bas

  85 300 SEK
 • Plus

  103 100 SEK
 • Bas: Kök där stommarna levereras i platta paket.
 • Plus: Kök där stommarna levereras färdigmonterade.

*I priset ingår stommar, luckor/fronter, beslag, laminatbänkskivor, socklar, dekorsidor, baldakiner och synliga hyllsystem.

Gratis köksplanering

Skicka en bokningsförfrågan till våra professionella köksinredare så hjälper de dig med allt från inspiration och skissning till leverans, installation, montering och finansiering. För övriga frågor, kontakta gärna våra butiker via butikssidorna.

Boka
 • Tack för att du bokat en köksplanering!
  Vi kommer inom kort att ta kontakt med dig. 

Läs mer

Tillbehör

Ta en titt bland alla våra olika tillbehör för att skräddarsy ditt unika drömkök.

Hjälp hela vägen

Harmonisk minimalistisk inredning

Kust design mellangrå MM16 är en materiell dröm för alla som uppskattar modern design och harmonisk minimalism. Färgsättningen är exakt avvägd för att skapa lugn och ro efter en eventuellt hektisk arbetsdag. Helt enkelt ett kök att komma hem till för att ladda batterierna, där avslappning blir nyckeln till ny energi och ett flöde av kreativitet. Inbyggd öppningsfunktion på de gråa köksluckorna och en dekorlist på 16 millimeter förstärker de obrutna linjerna.

Allt sitter i detaljerna

Avskalat utan att kännas själlöst där ljusflöde, rena linjer, väl avvägt färgval, symmetri och smakfulla detaljer är nyckelord. Givetvis är kyl och frys helintegrerade med snygga, diskreta beslag för att inte störa ögat. Med utdragbara lådor till kökskåp skapas smart och osynlig förvaring som passar in i det minimalistiska köket. Resultatet blir verkligen något utöver det vanliga och känns påkostat, medvetet och lyxigt i all sin enkelhet. Här har man också valt att bygga tv-bänk med likadana luckor i samma kulör. Snyggt och binder fint ihop de båda utrymmena.