Kust design ljusgrå

Krydda livet med extra allt. Detta lyxigt minimalistiska kök bjuder på symmetri, innovation och noga genom tänkta lösningar. Strama linjer, överhängda dubbelluckor och lådor som öppnas lätt som en plätt med en knuff. Massiva träbänkskivor i ask i kontrast till sobert ljusa och gråa köksluckor. Alla fiffiga köksmaskiner du behöver finns placerade i en innehållsrik teknikvägg. Här ryms kyl och frys med kallt vatten i dörren, vinkyl, espressobryggare, kombiångugn, mikro och tallriksvärmare. Notera särskilt köksön med den senaste hällen med bridgefunktion (kopplar ihop två induktions zoner till en stor).

Produktspecifikation

Lucka
Kust design ljusgrå
Beslag
Inbyggd öppningsfunktion
Bänkskiva
Ask, vitbetsad hårdvaxad
Vitvaror
Electrolux
 • Prisexempel *

 • Bas

  104 300 SEK
 • Plus

  118 100 SEK
 • Bas: Kök där stommarna levereras i platta paket.
 • Plus: Kök där stommarna levereras färdigmonterade.

*I priset ingår stommar, luckor/fronter, beslag, laminatbänkskivor, socklar, dekorsidor, baldakiner och synliga hyllsystem.

Gratis köksplanering

Skicka en bokningsförfrågan till våra professionella köksinredare så hjälper de dig med allt från inspiration och skissning till leverans, installation, montering och finansiering. För övriga frågor, kontakta gärna våra butiker via butikssidorna.

Boka
 • Tack för att du bokat en köksplanering!
  Vi kommer inom kort att ta kontakt med dig. 

Läs mer

Tillbehör

Ta en titt bland alla våra olika tillbehör för att skräddarsy ditt unika drömkök.

Hjälp hela vägen

Kust design är perfekt till ett minimalistiskt kök

Är du svag för minimalistiska kök? Luckan Kust design är perfekt till det enkla och lyxiga köket. Med sina strama linjer, den släta ytan och de svagt rundade kanterna ger Kust design köket ett modernt intryck. Kust design går även att få i valfri kulör och i detta kök har vi valt gråa köksluckor i en sober ljus nyans. Skippa beslagen och använd push to open samt motordrivna lådor för att hålla det minimalistiska hela vägen ut.

 

Bänkskiva i ask ger varm känsla till gråa köksluckor

De ljusa träslagen ger köket en levande och varm känsla, men bevarar samtidigt den minimalistiska och skandinaviska stilen. I köket Kust design ljusgrå har vi valt att använda bänskivor i ask på arbetsytor och till köksön. Här gifter sig den ljusa asken väl med de moderna gråa köksluckorna. Bänkskivan är av massiv kärnask och om du oljar in skivan regelbundet så kommer den stå sig väl i köket. Med tiden får bänkskivor i trä naturligt repor och nötning, men du kan då slipa din bänkskiva för att ge den nytt liv.