Kust design horisont mellangrå

Detta innehållsrika kök med gråa köksluckor har allt du behöver för att kunna laga mat och umgås i goda vänners lag. Eller vad sägs om ångugn, ugn med mikro samt kompaktugn med varmhållningslåda för att värma tallrikarna och en extra disklåda med plats för t ex skärbrädor. Allt inom bekvämt räckhåll! Bakom den väl tilltagna köksön finns den helintegrerade diskmaskinen och alla stora lådor för tallrikar och kastruller. Låt oss inte glömma den praktiska heltäckande diskbänken som även blir ett tilltalande inslag i köket.

Produktspecifikation

Kust design horisont mellangrå - Minimalism

Lucka
Kust design horisont mellangrå
Beslag
Infräst i luckan
Bänkskiva
Laminat Rot 525 och heltäckande rostfri diskbänk
Vitvaror
Electrolux och Fjäråskupan
 • Prisexempel *

 • Bas

  86 700 SEK
 • Plus

  96 200 SEK
 • Bas: Kök där stommarna levereras i platta paket.
 • Plus: Kök där stommarna levereras färdigmonterade.

*I priset ingår stommar, luckor/fronter, beslag, laminatbänkskivor, socklar, dekorsidor, baldakiner och synliga hyllsystem.

Gratis köksplanering

Skicka en bokningsförfrågan till våra professionella köksinredare så hjälper de dig med allt från inspiration och skissning till leverans, installation, montering och finansiering. För övriga frågor, kontakta gärna våra butiker via butikssidorna.

Boka
 • Tack för att du bokat en köksplanering!
  Vi kommer inom kort att ta kontakt med dig. 

Läs mer

Tillbehör

Ta en titt bland alla våra olika tillbehör för att skräddarsy ditt unika drömkök.

Hjälp hela vägen

Gråa köksluckor till ett minimalistiskt kök

Kust design horisont är en lucka med raka linjer och integrerat handtag som ger ett minimisalistiskt intryck i köket. Här har vi valt gråa köksluckor för en modern, lyxig och stilren känsla. Fördelen med lucka Kust design är att den går att få i valfri kulör. Gå antingen åt det kallare hållet med en snygg blågrå nyans eller ge köket ett varmare inslag med en populär greige nyans. Vi kan hjälpa dig sätta rätt ton i köket!

Halvön är en ytsmart köksö

Drömmer du om en köksö men har svårt att hitta utrymme i köket? Tänk på att en köksö inte behöver vara helt fristående. I vissa kök passar det bättre med en halvö istället. Här har vi valt att skapa en köksö som utgår från väggen, där det finns utrymme för så väl matlagning som att sitta ned och avnjuta en god måltid. Köksön ger inte bara mer arbetsyta, utan behåller även den öppna och luftiga känslan i köket. Du kan alltid boka tid med köksplanerare för att se över en passande planlösning till ditt kök. Tjänsten är helt kostnadsfri. Boka gratis köksplanering.