City borstad mörk / Kust design ljusgrå

Köket för en modernare våning öppnar upp för mingel och trevligt häng. Träkänslan i bänkskåpen kontrasterar mot den ljusgråa högskåpsraden där allt du behöver får plats - skafferi, städskåp, kyl och frys, dubbla ugnar och mikro. Köket klarar sig utan överskåp – allt ryms i lådor och skåp. Den stora köksön är utmärkt för umgänge alla tider på dygnet. De lyxiga marmorskivorna mot de enkla mörka skåpen och det sobert gråa ger köket en särskild minimalistisk touch.

Produktspecifikation

City borstad mörk / Kust design ljusgrå - Minimalism

Lucka
City mörkbrun och Kust design ljusgrå
Beslag
Jazz grepplist aluminium och inbyggd öppningsfunktion
Bänkskiva
Carreramarmor
Vitvaror
Electrolux och Tovenco
 • Prisexempel *

 • Bas

  70 200 SEK
 • Plus

  84 300 SEK
 • Bas: Kök där stommarna levereras i platta paket.
 • Plus: Kök där stommarna levereras färdigmonterade.

*I priset ingår stommar, luckor/fronter, beslag, laminatbänkskivor, socklar, dekorsidor, baldakiner och synliga hyllsystem.

Gratis köksplanering

Skicka en bokningsförfrågan till våra professionella köksinredare så hjälper de dig med allt från inspiration och skissning till leverans, installation, montering och finansiering. För övriga frågor, kontakta gärna våra butiker via butikssidorna.

Boka
 • Tack för att du bokat en köksplanering!
  Vi kommer inom kort att ta kontakt med dig. 

Läs mer

Tillbehör

Ta en titt bland alla våra olika tillbehör för att skräddarsy ditt unika drömkök.

Hjälp hela vägen

Marmorskivor till det moderna köket

Ge ditt kök en lyxig touch med natursten. Marmor är en tidlös klassiker i hemmet som på senare år ökat i popularitet. Marmorskivan gör sig perfekt i det moderna köket på arbetsytor eller som stänkskydd. I köket City borstad mörk / Kust design ljusgrå har vi valt marmorskivor till så väl köksön som bänkskivan, men du kan självklart kombinera med andra material för att skapa kontraster i köket. Se mer av våra olika bänkskivor

Köksön - en plats att samlas vid

Frukost med familjen eller mingel vid kvällens tillbjudning? Köksön är perfekt som en social knutpunkt i köket. Den är både praktisk och iögonfallande. Här har vi valt att göra köksön till en plats för matlagning, utrustad med häll och fläkt. Att laga mat blir genast roligare, låt hela familjen delta runt den självklara platsen när middagen blir till.