City borstad ljus

Luftigt men ändå kompakt kök med borstad känsla och minimalism. Kökets hjärta är köksön som sömlöst glider över och blir ett köksbord med bekväm sitthöjd. I det här moderna köket finns generösa arbetsytor, gott om förvaring och skön vardagsrumskänsla med köksskåp som bokhylla och porslinet exponerat på väggen bakom tonat glas och ram. Den effektiva köksfläkten med extra bredd är designad för stora rum.

Produktspecifikation

Designat för framtiden

Lucka
City borstad ljus
Beslag
Loop läder svart
Bänkskiva
Laminat Java svart 597
Vitvaror
Electrolux
 • Prisexempel *

 • Bas

  70 800 SEK
 • Plus

  76 900 SEK
 • Bas: Kök där stommarna levereras i platta paket.
 • Plus: Kök där stommarna levereras färdigmonterade.

*I priset ingår stommar, luckor/fronter, beslag, laminatbänkskivor, socklar, dekorsidor, baldakiner och synliga hyllsystem.

Gratis köksplanering

Skicka en bokningsförfrågan till våra professionella köksinredare så hjälper de dig med allt från inspiration och skissning till leverans, installation, montering och finansiering. För övriga frågor, kontakta gärna våra butiker via butikssidorna.

Boka
 • Tack för att du bokat en köksplanering!
  Vi kommer inom kort att ta kontakt med dig. 

Läs mer

Tillbehör

Ta en titt bland alla våra olika tillbehör för att skräddarsy ditt unika drömkök.

Hjälp hela vägen

Köksön - hjärtat hos City borstad ljus

Den fristående köksbänken ger köket ett luftigt intryck. Förutom att köksön ger bra arbetsyta skapar den även en social samlingsplats i köket. I den här köksidén har vi fomgett en köksö med plats för matlagning, med fläkt och häll. Köksön har samma härliga trämönster i borstad känsla som det resterande köket, men här kan man självklart bryta av med annat material om du vill att din köksö ska vara mer framträdande. I denna lösning finns även smart förvaring och en matplats att sitta och avnjuta middagen vid.

City borstad ljus - lucka med trämönster

City borstad ljus är ett bra alternativ för dig som tycker om ljusa kök och kök med träkänsla. Det härliga trämönstret på luckan av naturmaterial bidrar till det värmande intrycket i det minimalistiska köket. Luckan av ljus MFC har ett liggande trämönster och kan kombineras med mörka bänkskivor som i detta kök för att skapa effektfulla kontraster. Det ljusa trämönstret gifter sig även bra i vita kök. Här har vi kombinerat luckan med svarta läderhandtag som förstärker den moderna känslan med naturmaterial.