City ask

Vårt minimalistiska kök City ask är svårslaget med mycket förvaring och praktiska finesser. Det varma materialet askfaner ger en levande yta med mycket träkänsla. Just ask går utmärkt att kombinera med alla färger och även andra träslag. Köket har generösa arbetsytor. De symmetriska lådorna är försedda med ”easy-open” – ett litet tryck, och vips öppnar sig lådan. Den snygga vertikalfläkten är placerad mitt på väggen och underlättar full insyn i grytorna. Den kritvita skåpväggen i serien Kust design vit 0300 innehåller skafferi, espressobryggare och ångugn.

Produktspecifikation

Ren känsla av trä

Lucka
City ask och Kust design vit
Beslag
Fond vit och inbyggd öppningsfunktion
Bänkskiva
Laminat Mörkgrå antik 617
Vitvaror
Electrolux
 • Prisexempel *

 • Bas

  63 000 SEK
 • Plus

  80 400 SEK
 • Bas: Kök där stommarna levereras i platta paket.
 • Plus: Kök där stommarna levereras färdigmonterade.

* I priset ingår stommar, luckor/fronter, beslag, laminatbänkskivor, socklar, dekorsidor, baldakiner och synliga hyllsystem.

Gratis köksplanering

Skicka en bokningsförfrågan till våra professionella köksinredare så hjälper de dig med allt från inspiration och skissning till leverans, installation, montering och finansiering. För övriga frågor, kontakta gärna våra butiker via butikssidorna.

Boka
 • Tack för att du bokat en köksplanering!
  Vi kommer inom kort att ta kontakt med dig. 

Läs mer

Tillbehör

Ta en titt bland alla våra olika tillbehör för att skräddarsy ditt unika drömkök.

Hjälp hela vägen

Minimalistiskt kök - Citykök Ask

Citykök Ask är ett av våra minimalistiska och moderna kök. Här har överflödiga detaljer skalats bort. Den rymliga förvaringen gör att du kan gömma undan köksprylar enkelt och hålla arbetsytor fria. För en minimalistisk stil har vi kombinerat två stilrena köksluckor med raka linjer och plockat bort beslagen. Den askfanerade luckan City Ask är slät med en svagt rundad massiv askkant. I köket får den en fin kontrast från luckan Kust Design i färgen vit. Den vita köksluckan är likaså slät med rundade kanter. Tillsammans skapar de ett modernt och ljust kök med värmande inslag från askfaneren.

Askfaner gör köket livfullt

Askfaneren har vackra färgskiftningar och markerad ådring. Det ljusa träslaget gör sig särskilt fint i moderna skandinaviska kök. Askfaner, som består av tunna hyvlade skivor ask, är ett perfekt sätt att ge ett sobert men värmande intryck i köket. Köksluckor i ask kan enkelt kombineras med andra färger och material. Att kombinera med ljust trä i köket kan även förstärka känslan av minimalism. Tänk bara på att hålla inredningen enkel och nedskalad, gärna i en öppen planlösning.