Kök i minimalistisk stil

Med ett kök i minimalistisk stil får du till en exklusiv känsla i ditt hem. För att lyckas med stilen krävs ordning och reda när det kommer till förvarning. Våra kök i minimalistisk stil har alla gott om förvaring som döljs bakom diskreta köksluckor. Vill du ha ett ännu mer enhetligt kök med rena linjer så ska du satsa på integrerade vitvaror. Detta är köksstilen med enkel tidlös design som andas exklusivitet.

(11 st)

Gratis köksplanering

Skicka en bokningsförfrågan till våra professionella köksinredare så hjälper de dig med allt från inspiration och skissning till leverans, installation, montering och finansiering. För övriga frågor, kontakta gärna våra butiker via butikssidorna.

Boka
  • Tack för att du bokat en köksplanering!
    Vi kommer inom kort att ta kontakt med dig. 

Läs mer

Minimalistiska skandinaviska hem

Minimalistisk design är starkt förknippat med Skandinavien och begreppet ”less is more” som syftar till en avskalad men samtidigt elegant, tidlös och stilren design. Köket är en essentiell del av ett välplanerat minimalistiskt hem. Om det så är ett snabbt, men viktigt, stopp för morgonkaffet eller en plats att samlas sena kvällar och skapa nya färgstarka minnen. 

 

Design och funktion i ett

Minimalistiska kök är oerhört populära och passar i de flesta svenska hem, men hemligheten med ett perfekt minimalistiskt kök är allt som gömmer sig under den stilrena ytan. Något som kännetecknar våra minimalistiska kök är inte bara vacker design med strama linjer och symmetri, utan även funktionalitet med praktiskt genomtänkt förvaring, easy-to-open lådor och generösa arbetsytor. Vissa av våra kök har också en smart teknikvägg där alla fiffiga köksmaskiner kan placeras. 

Ett minimalistiskt kök i din smak

Drömmer du om ett minimalistiskt vitt kök? Eller kanske ett jordnära grått kök? Vår köksserie Kust design erbjuder kök i minimalistiska färgtoner, som inger en känsla av lugn och harmoni. Önskar du ta ut de minimalistiska svängarna och addera en extra exklusiv prägel? Då rekommendera vi att kika på vårt kök City borstad mörk med en modern och lyxig urban känsla.