Villa vit

Med känsla och genomtänkta lösningar, lämnar det här tidlösa köket inget åt slumpen. Den ramfrästa luckan ur serien Villa är vitmålad och ger en känsla av modernt Lantkök. Eldstaden skänker värme till rummet och arbetsytorna i ljust trämönstrat laminat är planerade så att de nås av ett perfekt ljusinsläpp från det stora fönstret. Lägg till den praktiska skänken, som för tankarna till en gammal serveringsgång. Köksön är placerad centralt för att kunna umgås kring matlagningen. Kombiångugn och en kompaktugn med mikro finns nära till hands inom matlagningstriangeln bakom köksön. Ett drömkök med extra allt!

Produktspecifikation

Det moderna familjeköket med plats för allt och alla.

Lucka
Villa vit
Beslag
Brohult svart
Bänkskiva
Laminat Gråtonad ek 599
Vitvaror
Electrolux
 • Prisexempel *

 • Bas

  117 900 SEK
 • Plus

  138 300 SEK
 • Bas: Kök där stommarna levereras i platta paket.
 • Plus: Kök där stommarna levereras färdigmonterade.

* I priset ingår stommar, luckor/fronter, beslag, laminatbänkskivor (Pg1), socklar, dekorsidor, baldakiner samt synliga hyllsystem.

Gratis köksplanering

Skicka en bokningsförfrågan till våra professionella köksinredare så hjälper de dig med allt från inspiration och skissning till leverans, installation, montering och finansiering. För övriga frågor, kontakta gärna våra butiker via butikssidorna.

Boka
 • Tack för att du bokat en köksplanering!
  Vi kommer inom kort att ta kontakt med dig. 

Läs mer

Tillbehör

Ta en titt bland alla våra olika tillbehör för att skräddarsy ditt unika drömkök.

Hjälp hela vägen

Klassiskt med vita köksluckor och skåp till lantköket

Drömmer du om ett kök som för tankarna till den svenska skärgården, det enkla gårdslivet eller kanske bygden i Provence? Välj ett lantligt vitt kök för att fånga den klassiska lantliga stilen. Köksluckan får gärna vara spårfräst, likt ramluckan Villa vit. Den ger ett mjukt intryck i det vita lantköket och bidrar till den speciella ljuva charmen som bara ett lantkök har. Lantköket är tidlöst och du kan med enkla medel sätta en personlig prägel och skapa din alldeles egna lantdröm. Precis som du vill ha den! Modernt och trendigt? Traditionellt? Eller kanske i romantisk Shabby chic stil? Ramluckan Villa är Svanenmärkt och finns även i färgen ljusgrå.

Lantköket med gammal charm och moderna bekvämligheter

Har du turen att äga en bostad med generöst tilltaget kök? Då gör sig Villa vit med skön lantlig atmosfär sig väldigt bra. Avslappnat, tidlöst och hemtrevligt utan att tumma på alla moderna bekvämligheter som kompaktugn i ergonomisk arbetshöjd och snyggt dold kyl och frys. Därför är Villa vit den ultimata kompromissen mellan charm och modernitet. Att dessutom ha den härliga eldstaden så att både kök och vardagsrum får ta del av den höjer såklart mysfaktorn ytterligare. 

Stort fönster ger vacker utsikt från köksö

Ett stort härligt fönster i köket ger mer effekt än vilket konstverk som helst. Dessutom ändras det automatiskt efter säsong och ger den där underbara känslan av närhet till naturen. Med köksön placerad rakt framför det stora fönstret kan du njuta av utsikten vid varje matlagningstillfälle. Se till att kunna använda fönsterkarmen till att förvara småsaker som salt och pepparkvarn och dekorationer i form av härliga kryddväxter som annars hamnar på bänkskivan. På så sätt sparar du även utrymme på bänkskivan av laminat. Köket Villa vit är otroligt lyxigt, lättjobbat och är dessutom ett mycket lättstädat kök.