Herrgård vit tradition

Det finns inget puttrigt och småmysigt över vårt nya kök Herrgård vit Tradition. Det här är helt enkelt ett Lantkök som vill vara lite förmer, men ändå varmt och välkomnande. I detta storslagna herrgårdskök med vita köksluckor upplever du snickarglädje in i minsta detalj – från socklarnas placering till de vackert snidade vitrinskåpen. Bänkskiva i svensk granit på köksön tillsammans med massiva askskivor i lantköket understryker den tunga kvalitetskänslan och den lantliga stilen. Notera särskilt den trevliga sittdelen vid fönstret med praktisk förvaring och de traditionella, öppna hyllorna med snygga konsoler.

Produktspecifikation

Storslaget lantkök med tung kvalitetskänsla.

Lucka
Herrgård vit
Beslag
Grädde vit och dekorgångjärn
Bänkskiva
Ask, skiffer hårdvaxad och Bohusgranit
Vitvaror
Electrolux och Fjäråskupan
  • Prisexempel *

  • Plus

    224 000 SEK
  • Plus: Kök där stommarna levereras färdigmonterade.

*I priset ingår stommar, luckor/fronter, beslag, laminatbänkskivor, socklar, dekorsidor, baldakiner och synliga hyllsystem.

Gratis köksplanering

Skicka en bokningsförfrågan till våra professionella köksinredare så hjälper de dig med allt från inspiration och skissning till leverans, installation, montering och finansiering. För övriga frågor, kontakta gärna våra butiker via butikssidorna.

Boka
  • Tack för att du bokat en köksplanering!
    Vi kommer inom kort att ta kontakt med dig. 

Läs mer

Tillbehör

Ta en titt bland alla våra olika tillbehör för att skräddarsy ditt unika drömkök.

Hjälp hela vägen

Herrgårdskökets detaljer för den lantliga stilen

Den vita köksluckan är en klassiker i herrgårdsköket. Vacker profileringen som möter vit pärlspont skapar tillsammans den perfekta vita och mjuka basen till den ljusa lantköksdrömmen. Även vitrinerna bidrar till herrgårdskökets lantliga charm. Tillsammans med den blåblommiga tapeten, mjuka inslag från textiler och genomtänkta detaljer för socklar och hyllor, ger de herrgårdsköket sin traditionella karaktär. Tycker du om herrgårdsstilen men vill inte ha ett vitt kök? Luckan Herrgård finns även i färgerna ljusgrå och ljusgrön. Köket är svensktillverkat och Svanenmärkt.

Välj rätt bänkskiva till köksbänken och köksön

Varför låsa sig till ett val när det är dags att välja bänkskiva? Herrgård vit tradition är ett ypperligt exempel på hur fördelaktigt det kan vara att blanda. På köksön i detta lantdröm till kök syns Bohusgranit, en granit bänkskiva, för en rejäl och lyxig känsla. Till de andra köksbänkarna har man valt massiv kärnask för att få in värme och levande material. Tänk utanför boxen och skapa på köpet ett kök som är maximalt anpassat för dina behov. Dessutom blir det otroligt snyggt!

Vackert och personligt med öppna kökshyllor

Att inreda med öppna kökshyllor ger snabbt och enkelt en hemtrevlig och levande känsla i ditt lantkök. När kökshyllorna i sig dessutom är så snygga som i detta kök krävs inte mycket för att det, utöver förvaring, blir som din egen högst personliga konst. Passa på att visa upp favoritporslinet, kryddor i vackra burkar, måttsatser och krukväkter. Enkelt att ändra om när du känner att det är dags för förändring, kanske vill du följa årstiderna?