Herrgård ljusgrön

Herrgård ljusgrön är ett klassiskt lantkök i herrgårdsstil med plats för matlagning och förvaring. Detta herrgårdskök är utrustat med dubbla kyl/frysar som tar hand om säsongens bär och svampar. Fördelen med dubbla kyldelar är att volymen blir större och i en bekvämare arbetshöjd. Designen matchar spisen med induktionshäll och extra stor ugn. Under fönsterraden rymmer de funktionella lådorna både skrymmande köksmaskiner och annat du vill stoppa undan. Kombinationen med ljusa gröna köksluckor tillsammans med bänkskiva i massiv ek skapar en varm och välkomnande känsla i köket.

Produktspecifikation

Storslaget lantkök med tung kvalitetskänsla.

Lucka
Herrgård ljusgrön
Beslag
Grädde vit
Bänkskiva
Massiv ek hårdvaxoljad
Vitvaror
Electrolux
 • Prisexempel *

 • Bas

  100 900 SEK
 • Plus

  115 300 SEK
 • Bas: Kök där stommarna levereras i platta paket.
 • Plus: Kök där stommarna levereras färdigmonterade.

* I priset ingår stommar, luckor/fronter, beslag, laminatbänkskivor, socklar, dekorsidor, baldakiner och synliga hyllsystem.

Gratis köksplanering

Skicka en bokningsförfrågan till våra professionella köksinredare så hjälper de dig med allt från inspiration och skissning till leverans, installation, montering och finansiering. För övriga frågor, kontakta gärna våra butiker via butikssidorna.

Boka
 • Tack för att du bokat en köksplanering!
  Vi kommer inom kort att ta kontakt med dig. 

Läs mer

Tillbehör

Ta en titt bland alla våra olika tillbehör för att skräddarsy ditt unika drömkök.

Hjälp hela vägen

Ljusa gröna köksluckor - perfekt till ett herrgårdskök

Är du också svag för herrgårdskök men vill ha något annat än vitt? Då är gröna köksluckor ett perfekt alternativ. Den ljusa gröna nyansen på luckan Herrgård ljusgrön ger en härligt värmande och naturnära känsla i hemmet. Färgen tillsammans med det mjuka utseendet på den profilerade luckan lämnar ett harmoniskt intryck hos betraktaren. Luckan Herrgård ljusgrön är även perfekt när du önskar färginslag men vill behålla den öppna och luftiga känslan i köket. Det gör att den fungerar bra till så väl mindre som större kök och är inte lika beroende av ljusförhållanden i rummet.

Lantkök med hög mysfaktor

Herrgård ljusgrön är ett kök med hög mysfaktor och färgen är tillräckligt sober för att du inte ska ledsna på den med årens gång. Det är en vacker grön kökslucka som står sig, med lagom dos av färginslag till hemmet.

Luckan Herrgård finns även i vitt och ljusgrått utförande.

Gröna köksluckor i kombination med bänkskiva i ek

Våga föra in mer färg i köket och belönas med en oslagbar värme och ett mer personligt hem. När varma färger matchas med en levande bänskskiva i trä som denna i hårdvaxoljad massiv ek skapas en hemtrevlig atmosfär. Herrgård ljusgrön är ett kök att trivas i. Klassisk lantlig känsla och med plats att laga mat till många. Välj öppna kökshyllor i kombination med köksskåp för att skapa liv och rymd utan att slutresultatet blir för plottrigt. Visa upp favoritporslinet men göm undan bulkiga köksmaskiner.

Lantköket där det är lätt att vara många

Det här ett kök i herrgårdsstil där det är lätt att laga mat för många. Herrgård ljusgrön har ordentligt med köksförvaring utan att tumma på arbetsyta. Med dubbel kyl och frys finns alltid tillräckligt med utrymme för mer mat inför stora middagsbjudningar eller när skog och trädgård bjuder på oemotståndliga råvaror. Som kronan på verkat har man här valt en spis med praktisk induktionshäll och extra stor ugn. Med Herrgård ljusgrön kommer inte köket begränsa möjligheten till många gäster och större tillställningar.