Gård vit

För den stora familjen som vill ha generösa sällskapsytor. Ett klassiskt Lantkök som för tankarna till stora släktmiddagar och festliga tillställningar i bästa Fanny och Alexander-stil. Tandade krönlister och sammanlänkade köksskåp ger en exklusiv formkänsla. Få kök känns så hemtrevliga och jordnära som kök i lantligt utförande.

Produktspecifikation

Stort lantkök med mycket känsla av hantverkstradition.

Lucka
Gård vit
Beslag
Korint borstad
Bänkskiva
Massiv hårdvaxoljad valnöt och granit grå
 • Prisexempel *

 • Bas

  217 800 SEK
 • Plus

  225 800 SEK
 • Bas: Kök där stommarna levereras i platta paket.
 • Plus: Kök där stommarna levereras färdigmonterade.

* I priset ingår stommar, luckor/fronter, beslag, laminatbänkskivor (Pg1), socklar, dekorsidor, baldakiner samt synliga hyllsystem.

Gratis köksplanering

Skicka en bokningsförfrågan till våra professionella köksinredare så hjälper de dig med allt från inspiration och skissning till leverans, installation, montering och finansiering. För övriga frågor, kontakta gärna våra butiker via butikssidorna.

Boka
 • Tack för att du bokat en köksplanering!
  Vi kommer inom kort att ta kontakt med dig. 

Läs mer

Tillbehör

Ta en titt bland alla våra olika tillbehör för att skräddarsy ditt unika drömkök.

Hjälp hela vägen

Lantkök i klassisk stil med bra förvaring

Ett stort, ljust och öppet kök i riktig klassisk stil, det är vårt lantkök Gård vit. I det här lantköket har vi nyttjat de stora ytorna och skapat massor med bra förvaring. Att välja majoriteten utdragbara lådor under köksbänken underlättar enormt. Det blir mycket enklare att få en överskådlig blick av vad du har i lådan jämfört med ett djupt skåp. Samtidigt kan man välja att placera utrustning man ofta använder i de övre lådorna så att de blir extra lättillgängliga. Vi har även valt vitrinluckor till vissa av skåpen då det bryter av och lättar upp helheten. Speciellt om man har belysning i skåpen. I det här lantköket arbetar vi även med integrerade vitvaror för att behålla så mycket som möjligt av den lantliga känslan. Komplettera med stora och rymliga vitrinskåp så har du det perfekta lantköket med massor av förvaring.

Pampigt lantkök

Symmetri, tandade krönlister, sammanlänkade köksskåp, vitrinskåp och generösa ytor ger ett verkligt pampigt intryck. Givetvis hjälper kristallkronan och hur man lekt med tapeter till att skapa den storslagna känslan. Här bor en familj som är vana vid att hålla större fester och sammankomster. Det stora utrymmet ger extremt mycket förvaring samtidigt som man behåller känslan av rymd och luftighet. En lyx som inte alla kök bjuder in till. 

Lantligt och hemtrevligt

Riktig herrgårdskänsla med Gård vit. Lyxigt och storslaget samtidigt som den lantliga charmen bjuder in till hemtrevnad och avslappning, helt enkelt ett kök att trivas i. Oavsett om det bara är närmsta familjen över en vardagsfrukost eller både släkt och vänner inbjudna till lördagsmiddag. De vackert placerade vitrinskåpen skapar ett härligt ljus och ger dig en chans att visa upp dina finaste glas.