Gård ljusgrå tradition

Ett utsökt hantverk präglar detta kök som för tankarna till sekelskiftets gamla grosshandlarvillor. Luckan Gård ljusgrå i utförande Tradition ger en platsbyggd känsla som tillsammans med detaljer som vitrinluckor och en gammaldags välvd blandare ger ett storslaget och påkostat intryck i äkta sekelskiftesstil. Den stora köksön är kökets hjärta där man samlas för såväl frukost som ett glas vin före maten. Förvaringen är genomtänkt in i minsta detalj med skåp på skåp som ”bygger ihop” köket, flera lådor med ekutdrag och stora beredningsytor i naturmaterial som massiv valnöt och carreramarmor. Kökskåpan Cottage är specialdesignad i samma färg som köket och förstärker den tidsenliga andan ytterligare. När det kommer till funktion har inget strukit på foten – här finns de senaste vitvarorna från Electrolux, med kombiångugn och vakuumpackare och en bred induktionshäll. Kyl och frys samt diskmaskin är gömda bakom köksluckor.

Produktspecifikation

Sekelskifte med dom senaste köksmaskinerna.

Lucka
Gård ljusgrå
Beslag
Korint antiklook
Bänkskiva
Carreramarmor och Massiv valnötskiva
Vitvaror
Electrolux
  • Prisexempel *

  • Plus

    323 300 SEK
  • Bas: Kök där stommarna levereras i platta paket.
  • Plus: Kök där stommarna levereras färdigmonterade.

* I priset ingår stommar, luckor/fronter, beslag, laminatbänkskivor (Pg1), socklar, dekorsidor, baldakiner samt synliga hyllsystem.

Gratis köksplanering

Skicka en bokningsförfrågan till våra professionella köksinredare så hjälper de dig med allt från inspiration och skissning till leverans, installation, montering och finansiering. För övriga frågor, kontakta gärna våra butiker via butikssidorna.

Boka
  • Tack för att du bokat en köksplanering!
    Vi kommer inom kort att ta kontakt med dig. 

Läs mer

Tillbehör

Ta en titt bland alla våra olika tillbehör för att skräddarsy ditt unika drömkök.

Hjälp hela vägen

Naturmaterial i sekelskifteskök ger varm känsla

En generös köksö som i detta utsökta exempel på Gård ljusgrå tradition blir automatiskt inte bara kökets men hemmets naturliga knytpunkt. Här har man valt att, till skillnad från köksbänkarna som är i Carraramarmor, sätta en skiva i ett varmt träslag. Bänkskivan i valnöt känns då inte kall utan neutral när man lutar sig mot den vilket resulterar i en förstärkt känsla av hemtrevnad. Samtidigt behåller man ändå det pampiga och lyxiga intrycket Carraramarmorn ger.

Matcha ditt hem med rätt köksstil

Modern minimalism i all ära men i vissa hem krävs något med mer historia för att göra bostaden rättvisa. Gård ljusgrå tradition ihop med väl uttänkta detaljer som exempelvis den välvda blandaren, specialbeställda kåpan och vitrinluckor blir en härlig köksdröm i sekelskiftesstil. Här syns också exempel på hur man kan leka med skåpskombinationer och bygga ihop moduler med skåp på skåp för att rama in och skapa ännu mer förvaringsutrymme.