Stad ek

Eko-tanken är hetare än någonsin i våra kök och avspeglar sig här i den Svanenmärkta luckan Stad ek, med mjuk fasad kant. I det här rymliga och välkomnande ekköket, där såväl material som råvaror till kvällens middag är valda med miljö i fokus, döljer sig massor av praktiska lösningar som förenklar vardagen. Bänkskivor i vit komposit ger karaktär till den tyngre eken, och är ett materialval som är tåligt och lätt att hålla rent. Öppna hyllor och skåp för kastruller och stekpannor blandas med en bänkskåpsrad fylld av smarta skafferidetaljer.

Produktspecifikation

Tillbaka till naturen

Lucka
Stad ek
Beslag
Wasabi svart
Bänkskiva
Corestone polarvit 801
Vitvaror
AEG
 • Prisexempel *

 • Bas

  109 800 SEK
 • Plus

  123 600 SEK
 • Bas: Kök där stommarna levereras i platta paket.
 • Plus: Kök där stommarna levereras färdigmonterade.

*I priset ingår stommar, luckor/fronter, beslag, laminatbänkskivor, socklar, dekorsidor, baldakiner och synliga hyllsystem.

Gratis köksplanering

Skicka en bokningsförfrågan till våra professionella köksinredare så hjälper de dig med allt från inspiration och skissning till leverans, installation, montering och finansiering. För övriga frågor, kontakta gärna våra butiker via butikssidorna.

Boka
 • Tack för att du bokat en köksplanering!
  Vi kommer inom kort att ta kontakt med dig. 

Läs mer

Tillbehör

Ta en titt bland alla våra olika tillbehör för att skräddarsy ditt unika drömkök.

Hjälp hela vägen

Bänkskiva i komposit är praktisk

Att välja en bänkskiva i komposit är ett smart val. De är i allmänhet väldigt tåliga och prisvärda. Komposit är ett material som består av flera komponenter som på en kontgjord väg blivit sammansatta. Alla olika komponenter har olika egenskaper och tillsmmans bildar de ett nytt material med massor av fördelar. Som till exempel en extrem hållbarhet. Om du står i valet mellan olika bänkskivor kan du läsa vår guide "Välj rätt bänkskiva". Där får du mer tips!

Sugen på ett ekkök?

Det är svårt att inte bli sugen på ett ekkök när man ser det här stora, varma och härliga ekköket. Kombinerat med de stilrena beslagen Wasabi rostfri och möbler med en något tuffare ton blir det här ett modernt och tilltalande ekkök. Ekköket för naturligt tankarna tillbaka till naturen och med alla eko-trender som florerar nu så är det väl aldrig fel att koppla av hemma i köket och ägna naturen en tanke? Vår kökslucka Stad ek är självklart Svanenmärkt.