Land svartbets

Ett innehållsrikt litet kök med öppna ytor för nutida Bistrokänsla. köket är i svartbetsad ek där den klassiska ramluckan effektivt kontrasterar mot vitrinskåpen med säkerhetsglas. Nyhet! Vitrinskåp under bänk där luckan går att skjuta åt sidan för maximalt utrymme. Lägg märke till den Bistroinspirerade hyllan med hyllplanen i oljad ek som stilsäkert matchar köksbaren i samma material. Den helintegrerade kylen/frysen döljs bakom skåp och luckor. Detta är ett socialt kök med generösa arbetsytor som gjort för trevligt häng alla tider på dygnet.

Produktspecifikation

Land svartbets - Bistro

Lucka
Land svartbets
Beslag
Honung rostfri
Bänkskiva
Corestone ljus marmor 807 och massiv oljad ek
Vitvaror
Electrolux och Fjäråskupan
 • Prisexempel *

 • Bas

  103 200 SEK
 • Plus

  107 100 SEK
 • Bas: Kök där stommarna levereras i platta paket.
 • Plus: Kök där stommarna levereras färdigmonterade.

* I priset ingår stommar, luckor/fronter, beslag, laminatbänkskivor, socklar, dekorsidor, baldakiner och synliga hyllsystem.

Gratis köksplanering

Skicka en bokningsförfrågan till våra professionella köksinredare så hjälper de dig med allt från inspiration och skissning till leverans, installation, montering och finansiering. För övriga frågor, kontakta gärna våra butiker via butikssidorna.

Boka
 • Tack för att du bokat en köksplanering!
  Vi kommer inom kort att ta kontakt med dig. 

Läs mer

Tillbehör

Ta en titt bland alla våra olika tillbehör för att skräddarsy ditt unika drömkök.

Hjälp hela vägen

Smart köksförvaring med hyllplan och vitrinskåp

Känn dig obegränsad i det lilla men smarta bistroköket Land svartbets. Innehållsrikt, praktiskt och fyllt med smarta lösningar för att frigöra maximalt med arbetsyta ger ett socialt och lättarbetat kök som mot alla odds känns härligt rymligt. Exempelvis har underskåpen längs ena sidan skjutluckor istället för vanliga gångjärn vilket helt tar bort behovet av golvyta för att kunna öppnas. Kyl och frys har man gömt bakom luckor för en estetiskt mer harmonisk look.

Snygga kontraster skapar skön bistrokänsla

Lägg märke till att insidan på vitrinskåpen i underskåpen har inretts med oljad ek. Ett kontrasterande inslag mot den annars svartbetsade eken som sen snyggt har plockats upp i bänkskivan på bardisken och i de vägghängda hyllplanen. Vilket ger ett otroligt medvetet och genomtänkt intryck med klar röd tråd. Den vägghängda hyllan blir sen vackert stilleben och praktisk köksförvaring i ett. Den trendiga bistrokänslan med marmorbänk, svartbetsad ek och gott om öppna ytor är det som gör detta kök till en social pärla.