Kust design vit tradition

Kust design vit tradition är ett bistrokök för den genuint matlagningsroade. Köket har varmluftsugn med ånga och sousvide-funktion för riktigt proffsigt matlagningsresultat. Den smarta vakuumpackaren både förbereder dina råvaror för sousvide-tillagningen men hjälper dig även förvara maten längre och hållbarare. Känslan i köket är uppdaterat klassisk med många fina detaljer som porslinsho och snickarglädje. Bistroinspirerat kakel, fläktkåpan på väggen och innehållsrika relingar skapar en hemtrevlig känsla. Välkommen till bords!

Produktspecifikation

Kust design vit i traditionsutförande

Lucka
Kust design vit
Beslag
Brohult svart
Bänkskiva
Natursten Nero blankpolerad
Vitvaror
Electrolux
  • Prisexempel *

  • Plus

    82 100 SEK
  • Plus: Kök där stommarna levereras färdigmonterade.

*I priset ingår stommar, luckor/fronter, beslag, laminatbänkskivor, socklar, dekorsidor, baldakiner och synliga hyllsystem.

Gratis köksplanering

Skicka en bokningsförfrågan till våra professionella köksinredare så hjälper de dig med allt från inspiration och skissning till leverans, installation, montering och finansiering. För övriga frågor, kontakta gärna våra butiker via butikssidorna.

Boka
  • Tack för att du bokat en köksplanering!
    Vi kommer inom kort att ta kontakt med dig. 

Läs mer

Tillbehör

Ta en titt bland alla våra olika tillbehör för att skräddarsy ditt unika drömkök.

Hjälp hela vägen

Fånga känslan i bistroköket med vita köksluckor

Släta vita köksluckor ger en perfekt bas i bistroköket med fransk anda. Svartvita detaljer är en vanlig syn i kök med bistrostil, så att gå med vita köksluckor och skåp är en bra start. Kombinera gärna den vita köksluckan med ett läderinlindat beslag i exempelvis mässing eller rostfritt för att fånga känslan i bistroköket. Till bänken väljer du med fördel en stenskiva i exempelvis marmor eller som här, en mörk naturstensskiva. Kombinera med kakelklädda väggar och öppen förvaring så är du på god väg till ditt nya vita bistrkök!

Ett välanvänt kök är ett trivsamt kök

Kust design vit tradition är ett kök att trivas i. Släta vita köksluckor och vitt kakel i bistrostil kontrasterar snyggt mot den underbara bänkskivan i svart natursten. Detaljer som vittnar om att köket är välanvänt skapar värme och en oslagbar genuinitet. Skärbrädor, favoritkastrullerna, klassiska kökshanddukar, köksverktyg som hänger framme och den fantastiska sittmöbeln ger ett varmt och välkomnande intryck. I detta hem bor någon som njuter av matlagning och gärna spenderar mycket tid i köket.

Ett bistrokök med klassisk look

Lägg särskilt märke till den vita porslinshon som blir en riktig ögonfångare i detta välplanerade och trivsamma kök. En ganska ovanlig men effektfull detalj som direkt ger stark personlighet åt hela rummet. Krokar där du kan hänga favoritverktygen, fläktkåpa i rostfritt stål på väggen och de moderna vitvarorna bidrar alla till den härliga men uppdaterade klassiska looken. Kust design vit tradition är utan tvekan ett kök att stortrivas i och gör snabbt köket till allas favoritutrymme.