Kust design ljusgrå tradition

Det här är ett typiskt bistrokök med ljusa vackra marmorskivor och snygga köksluckor. Rustika detaljer i stål, sten och trä ger en lyxig restaurangkänsla. Framdragen sockel ger en platsbyggd känsla. Köksmaskinerna är av allra senaste snitt med sous-vide-ugn och vac-låda från Electrolux. Det här är ett kök för social samvaro kring grytorna för den stora familjen.

Produktspecifikation

När smaken sitter i köket

Lucka
Kust design ljusgrå
Beslag
Brohult svart
Bänkskiva
Kvartskomposit Venato bianco och trancherbräda i värmebehandlad ask
Vitvaror
Electrolux
  • Prisexempel *

  • Plus

    195 800 SEK
  • Plus: Kök där stommarna levereras färdigmonterade.

*I priset ingår stommar, luckor/fronter, beslag, laminatbänkskivor, socklar, dekorsidor, baldakiner och synliga hyllsystem.

Gratis köksplanering

Skicka en bokningsförfrågan till våra professionella köksinredare så hjälper de dig med allt från inspiration och skissning till leverans, installation, montering och finansiering. För övriga frågor, kontakta gärna våra butiker via butikssidorna.

Boka
  • Tack för att du bokat en köksplanering!
    Vi kommer inom kort att ta kontakt med dig. 

Läs mer

Tillbehör

Ta en titt bland alla våra olika tillbehör för att skräddarsy ditt unika drömkök.

Hjälp hela vägen

Ett bistrokök som uppmuntrar till kreativitet

Kust design ljusgrå tradition är köket för den som gillar att laga mat, underhålla matgäster och där köket spelar en viktig och central roll i det sociala livet. Köket är verkligen husets hjärta och här får du den där finstämda bistrokänslan som samtidigt möter lyxiga detaljer i form av köksbänk i ljus marmor. En hemtrevlig och avslappnad känsla välkomnar sociala samtal över matlagning och lockar även fram kreativitet. Kust design ljusgrå tradition är definitivt ett lätt och ledigt kök att umgås med vänner och familj i. Här passar exklusiva vitvaror in som handen i handsken, lägg exempelvis märke till souse-vide-ugnen och vac-lådan.

Inred med dina favoritpannor över köksön

Låt grytor och pannor hänga framme och bli en dekoration som förstärker bistro-känslan och pynta med fräscha, väldoftande kryddörter. Över köksön finns nämligen utrymme för smart förvaring och dekoration på de öppna kökshyllorna. Materialvalen i detta kök är inte heller någon slump. Väl avvägda för att ge den där avslappnade hemtrevliga men samtidigt maffiga känslan. Oerhört snyggt exempel på hur man kan leka med material och tänka utanför boxen genom att sätta trä på väggen och sen plocka upp samma material i den rejäla, måttbeställda skärbrädan.