Köksplanerare

Testa dig fram i vår köksplanerare! I vår simulator kan du välja mellan olika luckor, stilar och kökstillbehör. När du känner dig klar med köket kan du dela det eller ladda ner som en PDF där dina val står med.

Gratis köksplanering

Skicka en bokningsförfrågan till våra professionella köksinredare så hjälper de dig med allt från inspiration och skissning till leverans, installation, montering och finansiering. För övriga frågor, kontakta gärna våra butiker via butikssidorna.

Boka
  • Tack för att du bokat en köksplanering!
    Vi kommer inom kort att ta kontakt med dig. 

Läs mer

Köksplaneraren ger inspiration till ditt kök

Går du i tankar om ett nytt kök? Då är vår köksplanerare perfekt för dig! Med vårt planeringsverktyg kan du designa kök i våra olika miljöer. Utifrån olika köksstilar skräddarsyr du ett kök helt enligt dina smaklökar. Välj bland våra kökstillbehör och sätt köket till verket. Glöm inte bort att dela ditt mästerverk med familjen. Eller kanske med vännerna för smakråd?

Rita kök med köksinredare

Du använder med fördel vår köksplanerare inför ett möte med köksinredare. Spara ner en PDF och ta med dig dina designade kök som inspiration. Tillsammans med köksinredaren ritar ni tillsammans på ditt kök i ett mer avancerat ritprogram. Ni utgår från din planritning och börjar rita på ditt nya kök. Tjänsten är helt kostnadsfri och du kan boka gratis köksplanering på hemsidan eller i butik.   

Designa kök steg för steg i simulator

Att designa kök i simulator är roligt och inspirerande. Vårt verktyg gör det enkelt att testa sig fram till ett nytt kök. I några få steg designar du köket:

  1. Välj en passande miljö och kökslösning
  2. Ändra luckor och kökstillbehör med ritikonen
  3. Justera väggfärgen efter dina preferenser
  4. Dela eller spara ner ditt kök!

Du kan när som helst byta miljö och val. Här är det bara fantasin som sätter gränser!