DR1_kökserbjudande-800x440.png

Kökskampanj

Förverkliga dina köksdrömmar, lyft ditt hem med ett smakfullt och miljömärkt kvalitetskök från Sentens! Här delar vi alla aktuella kökserbjudanden hos oss på Electrolux Home.

Aktuell kökskampanj 

Köp ditt nya kök hos oss, just nu får du upp till 30.000 kr i rabatt!* 

Skapa ditt drömkök tillsammans med oss! Vi erbjuder kostnadsfria köksplaneringar med våra duktiga och erfarna köksspecialister för att hjälpa dig att hitta din egna stil i vårt breda och flexibla sortiment. Under rådande omständigheter går det bra att genomföra möten med våra köksspecialister via videolänk eller i butik. 

*Erbjudandet är en prisstege som ger dig mer rabatt om kostnaden för ditt nya kök är högre. Ett kök för 70.000 kr ger 14.000 kr i rabatt, ett kök för 150.000 kr eller mer ger en maxrabatt på 30.000 kr. Erbjudandet gäller vid köp av kök och kökssnickerier för minst 70.000 kr (inte tjänster) till ordinarie priser, till och med den 7 mars 2022. Kan inte kombineras med andra erbjudanden.Gratis köksplanering

Sentens - kök för alla smaker

Sentens har kök för alla smaker! Söker du ett modernt och stilrent kök eller ett kök i lantlig stil? Vi tar hand om dit hela vägen och hjälper dig att skapa dina drömmars kök. 

Sentens erbjuder många olika typer av bänkskivor, från massivt trä och sten till kvartsten och laminat. Valet av diskbänk och köksbänkskiva är viktigt när du ska planera ditt kök, det är troligtvis här du kommer att tillbringa mest tid i köket. Det innebär att bänkskivan måste tåla slitage, vattenspill och dessutom vara bekväm att stå vid. Bänkskivan sätter prägel på hela köket. 

Sentens Bas 

Bas innebär att ditt kök levereras i platta paket. Du monterar själv ihop det och sparar på så sätt pengar. Så kan du passa på att unna dig lite lyxigare vitvaror!

Sentens Plus

Plus innebär att ditt kök kommer med färdigmonterade stommar. Perfekt för dig som saknar tid till att montera köket själv.

Svanenmärkta kök 

Alla våra kök är Svanenmärkta. Du kan därmed känna dig trygg i att du har gjort en sund investering, för både miljö och hälsa när du köpet ett kök från oss! Läs mer om Svanenmärkning av våra kök.

Hjälp hela vägen

Vi finns med dig varje steg på vägen mot det färdiga köket - om du vill! Att köpa ett kök är en stor investering och ett lika stort projekt, därför har vi skapat vår köpguide Hjälp hela vägen - en guide som gör ditt köksköp så enkelt och tryggt som möjligt!

Kostnadsfri köksplanering 

Boka en kostnadsfri köksplanering med någon av våra professionella köksinredare! Vi hjälper dig med inspiration, skisser, offerter till leverans och installation. Boka tid här!

1. Rådgivning
2. Köksplanering
3. Materialval
4. Vitvaror
5. Beställning
6. Installation 
7. Besiktning 

Kökslånet 

Vi kan även hjälpa dig med finansieringen av ditt nya drömkök. Ett kök är en stor investering. I samarbete med ecster kan vi hjälpa dig med en förmånlig finanisering. Du kan låna från 25.000 kr upp till 350.000 kr med en betalningstid upp till 120 månader. Läs mer om Kökslånet här! 

Varmt välkommen in i någon utav våra butiker!

Psst... Du har väl hört vår radioreklam? Klicka här för att lyssna!