JKE_NordicSilk_ElectroluxHome-600x300.png

Smaken sitter i köket

Matlust, mattröst, middagsuppvisning eller fredagsmysning – Energin finns i köket. Den finns i maten du lagar, men också i besticklådan och ångugnen.

Bistroköket har rika och rustika detaljer.

Vi tar ansvar för hela kedjan från köksbänk till recepttänk, från ritning till dukning och vi tror på att ett smakfullt kök ger näring till hela livet. Oavsett var i livet du befinner dig. Smaken sitter i köket.

Vår köksserie bjuder på hela 26 olika kökslösningar att bli inspirerad av. Bistroköket är en av dem och ett måste för dig som vill inspireras till godare matlagning. 

Din middag börjar här - Bistroköket
Vi har kök för alla smaker och en delikat nyhet är Bistroköket, ett kök med fransk rustik som skapar en gemytlig restaurangkänsla i ditt hem. Det är här som matlusten tar vid och formar en värmande samlingsplats för familj och vänner. Så sätt på dig kockhatten och öppna din alldeles egna franska bistro. Ät ute hemma, din middag börjar här.

 

Smaken sitter i köket, modern spis på köksö och rustikt bistrokakel med utmärkande fog.

Köksbänkskivor av marmor med en mjuk och krämig ton av italiensk marängvisp. Öppna ytor och en blandning av olika material ger känsla av en välkomnande hemmarestaurang.

Smaken sitter i köket - mustig väggpanel i nyans av kraftig chokladfondant

Provsmaka ditt nya kök. En mustig väggpanel i samma nyans som brynt kolasmör och kraftig chokladfondant förhöjer tillvaron.

Smaken sitter i köket - Champagnefärgade köksbeslag och snygga köksluckor

Köket bjuder på riktiga aptitretare till dig och dina middagsgäster med sina smakfulla detaljer. Champagnefärgade köksbeslag med en arom av fluffig smörkräm och en kökslucka som för tankarna till en pärlemorsskimrande lakritssorbet som smälter på tungan... 

Smaken sitter i köket - upplyst skafferi med glasväggar och snygga köksluckor.

Fördelen är att oavsett vilken smak du har, kommer du alltid hitta ditt drömkök hos oss. Välkommen in och provsmaka i din närmsta Electrolux Home-butik.

Skriv ut