Laga mat i ett sentenskök

Hitta ditt drömkök – härliga kök att inspireras av

Hur ser ditt drömkök ut? Oavsett om du vill ha lyxig bistrokänsla, ombonad lantlig stil eller modern touch kan du med enkla medel sätta din personliga prägel på ditt kök. Här är tipsen som hjälper dig att fixa stilen.

Bistrostilen - kök med en särskild charm

JKE – kök från Electrolux Home

Den svenska bistrostilen – Kust design ljusgrå tradition

Om du letar efter lyx och minimalism är den svenska bistrostilen perfekt. Symmetri och innovation ger dig ett perfekt kök som passar lika bra i en villa som i en lägenhet. Genom en kombination av sten, trä och öppna hyllor får du dessutom en mysig lantkökskänsla. Om du vill ha lite extra krydda kan du lägga till mörka skivor, hängen från taket och öppen förvaring för dina köksverktyg – som hämtade direkt från den franska landsbygden. Här ryms också kyl och frys med kylt vatten i dörren, vinkyl, espressobryggare, kombiångugn, mikro och tallriksvärmare.

City mörk drivved - ett modernt citykök i Sentensserien

Den moderna stilrena – City borstad mörk/Kust design ljusgrå

Cityköket passar utmärkt i den moderna våningen eller villan med öppen planlösning – ett perfekt kök för umgänge. Den mörka skåpluckan med tydliga och trendiga trädstrukturen kontrasterar mot den ljusgrå högskåpsraden där allt du behöver får plats som skafferi, städskåp, kyl och frys, dubbla ugnar och mikro. Köket klarar sig utan överskåp med alla stora lådor och den generösa högskåpsförvaringen. Den stora köksön bjuder dessutom på rejäla arbetsytor.

Här kan du boka kostnadsfri köksplanering till ditt drömkök

Skriv ut